Bílí Tygři Liberec

CHL Fan Challenge: Hlasujte pro nejlepší týmové video!

Date of publication Author Klub

Liberec - Champions Hockey League je v plném proudu a spolu s ní probíhá také soutěž fanoušků, CHL Fan Challenge. Získejte body pro Bílé Tygry a rozšiřte si své znalosti o jednotlivých účastnících soutěže!

Sbírání bodů je ve Fan Challenge jednoduché. Můžete si zahrát řadu her, tipovat vítěze jednotlivých zápasů nebo si vyzkoušet vědomostní kvíz. Stejně tak se ale můžete zúčastnit také soutěžních anket, přičemž také za hlasování v nich budete odměněni.

Jednou z takových anket je hlasování o nejlepší klubové video. Všichni účastníci CHL dostali před začátkem sezony jasný úkol představit sebe a své město, a to co nejoriginálnějším způsobem. Některé týmy vsadily pouze na hokej, jiné naopak na prohlídku svého domovského města.

Bílí Tygři se rozhodli ve videu zkombinovat městské dominanty, hokejové momenty a originální způsob představení. Zazní zde totiž hned čtyři různé jazyky podle účastníků skupiny C! Tomáš Hanousek, který se kromě českého občanství může pochlubit také tím švédským, se postaral o švédský komentář. Angličtinu obstarali Tomáš Filippi, Filip Pešán a Ladislav Šmíd. Němčinou pak promluvil liberecký mládežnický trenér Jakub Ficenec, který v Německu strávil velkou porci kariéry (zahrál si mimo jiné za Augsburg) a zahrál si dokonce za německou reprezentaci.

Prohlédněte si tygří klubové video a hlasujte pro něj v CHL Fan Challenge! Stačí se pouze zaregistrovat a následně dát Tygrům svůj hlas ZDE. Jak si v konkurenci ostatních soupeřů Tygři povedou?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit