Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři znovu vyrazili do školky! Radost udělali dětem v MŠ Rosnička

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Na náborové akce kladou Bílí Tygři velký důraz. V pondělí 10. února se tedy znovu rádi vydali do jedné z libereckých mateřských školek! V MŠ Rosnička to žilo a děti si program v rámci Sportovního dopoledne s Tygrem náležitě užívaly.

Trenéři Tělovýchovné jednoty si pro děti pečlivě připravili rozmanitá stanoviště, na kterých si mohly vyzkoušet své sportovní a pohybové dovednosti. Dítka například střílela na hokejovou branku, snažila se trefit do basketbalového koše, zkusila si bezpečnou chůzi po lanech, či házela míčkem do tygří tlamy. Mladí sportovci se do každého úkolu pouštěli s nefalšovanou vervou, což všem přítomným dělalo radost!

Ani v tomto případě na náborové akci nechyběl mezi dětmi velice populární maskot Tygr, který se tradičně těšil velké oblibě. Tygr malé sportovce provázel po stanovištích a přispíval ke všeobecně dobré náladě. Po boku oblíbeného maskota se přece jenom úkoly splňují o něco lépe!

Další díl ze seriálu Tygři jdou do školek zkrátka nezklamal. Celé sportovní dopoledne v MŠ Rosnička proběhlo přesně podle v plánu a všichni přítomní se ve skvělé náladě dobře bavili. Kdo ví, třeba se mezi dětmi nacházely také budoucí tváře našeho týmu! Průběh akce si nemohl vynachválit ani Daniel Stehno, Trenér žáků Českého hokeje a šéftrenér liberecké základny.

Šéftrenér základny Daniel Stehno se ohlíží za akcí:

"Děti předvedly velký sportovní um a zaujetí. Ve výkonech se navzájem podporovaly, což bylo velice příjemné. Bylo vidět, že si připravený program užívají. Velké poděkování patří také místním paním učitelkám, které se do akce zapojily. Ve školce panovala skvělá nálada a správná atmosféra!"


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit