Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři zahájí prodej permanentních vstupenek na novou sezonu v pondělí 20. května

Date of publication Author Klub

Liberec - V pondělí 20. května v 7:00 bude zahájen prodej permanentních vstupenek na extraligový ročník 2019/2020. Pro novou sezónu Bílí Tygři přicházejí s mnoha novinkami, ať už v systému prodeje, tak v benefitech pro držitele celosezónních karet.

Stejně jako v předchozích letech bude navíc pro nejrychlejší permanentkáře nové sezóny připraveno několik překvapení. Ten, kdo si přijde pro permanentku v den zahájení prodeje v čase od sedmi hodin do půl desáté, se může těšit na lehkou snídani a setkání s vybranými hráči A týmu. Majitel vůbec první permanentní vstupenky na sezónu 2019/2020 pak obdrží také originální Tygří dres.

Z pohodlí domova i v průběhu sezóny za dynamické ceny!

Permanentní vstupenky se budou prodávat do všech kategorií na tradičních předprodejních místech i online. Cena permanentní vstupenky se pohybuje od 2 500 Kč (fanklub) až po 5 500 Kč (1. kategorie). Fanoušci tak ušetří 2 000 Kč i více v porovnání s nákupem jednotného vstupného! Majitelé loňských permanentek mohou zakoupit nové celosezónní vstupenky za výhodnější cenu, a to až do 30. června, kdy končí předkupní právo na jejich sedadla z loňské sezóny. Nově budou moci své permanentky zakoupit také online v systému Ticketmaster PRO. Se slevou budou v prodeji také permanentky pro seniory a studenty. Připraveny jsou znovu též permanentky pro děti za cenu 1000 Kč. Do Česká spořitelna Klubu bude permanentní vstupenka stát 12 000 Kč.

Pro novou sezónu přicházejí Bílí Tygři také s výraznými novinkami. Tou první je takzvané „dynamické vstupné“, v praxi to znamená, že si fanoušci mohou zakoupit permanentní i klubovou kartu v průběhu sezóny, přičemž její cena se bude dynamicky měnit podle počtu utkání, které v sezóně ještě zbývá odehrát. I z tohoto důvodu už Bílí Tygři nepočítají s tradiční akcí „permanentky za 50%“. Druhou novinkou je možnost změnit umístění permanentní vstupenky, pokud majiteli nevyhovuje umístění sedadla nebo se chce přidružit ke skupině svých známých či přátel. Třetím novým prvkem je pak možnost online přeposlání permanentky, pokud se její majitel nemůže k utkání dostavit. Tuto možnost lze využít na jedno konkrétní utkání i na více zápasů v řadě. Nově si také novopečení majitelé permanentek mohou vybrat z 5 rozdílných vizuálů karet.

Výhody k permanentkám

Vedle speciálních dárků v den zahájení prodeje se mohou všichni majitelé nových permanentních vstupenek těšit také na tradiční věcný dar s novým tygřím vizuálem. Novinkou je pak možnost nákupu v rámci limitované edice ve fanshopu. Stejně jako vloni pak ke každé permanentce přináleží také sleva na zboží adidas v prodejně Lion Sport. Výrazným bonusem je opět předkupní právo na zápasy play-off i na novou sezónu. Permanentka na sezónu 2019/2020 zaručuje rovněž volný vstup na domácí zápasy Bílých Tygrů v základní skupině hokejové Ligy mistrů a také na přípravná domácí utkání.

Zcela nově se mohou držitele permanentek a klubovek těšit na benefity v rámci nového věrnostního programu Bílých Tygrů. Odměny se budou odvíjet od počtu navštívených zápasů v rámci sezóny.

Nenechte si utéct své místo v Home Credit Areně. Budťe součástí týmu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit