Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři v pátek odstartují prodej jednorázových vstupenek na PRVNÍ DOMÁCÍ!

Date of publication Author Klub

Liberec - Už zhruba za týden vypukne v Home Credit Areně PRVNÍ DOMÁCÍ extraligový zápas. Vzhledem k aktuálním vládním nařízením bude maximální kapacita omezena, přesto bude kromě míst pro majitele permanentek k dispozici také omezený počet jednorázových vstupenek! Prodej vstupenek odstartuje v pátek 11. září v 9:00.

Vzhledem k aktuálním vládním opatřením je možné Home Credit Arenu naplnit až necelými čtyřmi tisíci fanoušků. To mimo jiné znamená, že budou všem majitelům permanentních vstupenek včetně permanentkářů se vstupenkou na stání garantována místa.

Pouze zhruba stovce majitelů permanentních či klubových karet bude nutné po dobu trvání současných vládních opatření zajistit náhradní sedadlo ve stejné cenové kategorii z důvodu, že jejich místo nebude dočasně dostupné. Všichni, kterých se tato změna dotkne, byli v minulých dnech kontaktováni a bylo jim nabídnuto náhradní řešení. Ostatní permanentkáři budou moci využívat své sedadlo a vstup jim bude umožněn na jejich permanentku.

Prodej jednorázových vstupenek

Do celkové kapacity necelé 4 tisíce fanoušků bude možný prodej také omezeného počtu jednorázových vstupenek tak, aby byla naplněna všechna vládní opatření. Prodej dostupných jednorázových vstupenek na zápas s Pardubicemi odstartuje v pátek 11. září v 9:00, a to na Rotundě a online v síti Ticketportal!

Ceny vstupenek zůstávají shodné s minulou sezonou. Stanovena bude základní cenová hladina, která se může navýšit dle atraktivity utkání. Tuto plovoucí cenu ovlivní například termín zápasu, soupeř nebo čas úvodního buly.

ceník vstupenek

Uvolňování míst permanentkářů

Novinkou bude také systém uvolňování míst permanentkářů, kteří vědí, že na utkání z nějakého důvodu nemohou dorazit. Takto uvolněná sedadla půjdou do volného prodeje, budou tak k dispozici všem ostatním fanouškům. O systému uvolňování sedadel naleznete více ZDE.

Nezapomeňte si své místo v Home Credit Areně zajistit ve volném prodeji včas! Kapacita je výrazně omezena!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit