Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři tradičně vítali prvňáčky a třeťáky na ZŠ U Školy

Date of publication Author Klub

Liberec - Letos připadl první školní den netradičně až na 2. září. Spousta školáků v pondělí po dvou měsících volna opět vyrazila do školních lavic a Bílí Tygři u toho nemohli chybět. Na ZŠ U Školy přivítal nové žáčky útočník Marek Zachar.

Mladý forvard sám tuto základní školu navštěvoval, zavítal tak na dobře známá místa. Tentokrát ale na místo zamířil v nezvyklé roli - už jako profesionální hokejista.

V doprovodu tygřího maskota pozdravil Zachar žáky čtyř tříd. Kromě obou prvních ročníku celá skupinka vyrazila také k čerstvým třeťákům, mezi nimiž je řada malých Bílých Tygrů.

Zatímco všichni prvňáčci jednotně hlásili, že se do školy moc těšili, mezi třeťáky už se objevovali i tací, kteří přiznávali, že by byli raději, kdyby prázdniny ještě pokračovaly. Nečekaná návštěva však všem udělala velkou radost.

Voucher na vstupenky a další dárky

"Přeji vám, abyste si nový školní rok užili a odnesli si z něj mnoho zážitků. Věřím, že vám studium půjde a že to všechno rychle uteče," popřál všem studentům Zachar, a rozdal každému tygří dárky, jako například pexeso, bloček či propisku.

Dárky měli Tygři také pro ostatní prvňáčky. Všichni noví školáci v Libereckém kraji dostali voucher na vstupenky na hokejová utkání, rozdáno tak bylo celkem více než pět tisíc voucherů. Ty lze vyměnit za vstupenku pro dospělého, děti do 140 cm mají vstup za symbolickou padesátikorunu. S voucherem tak může školák vyrazit na domácí utkání i s dospělým doprovodem.

Návštěva Bílých Tygrů na ZŠ U Školy není žádnou novinkou. Už přes deset let zde pomáhají hráči A-týmu zahajovat školní rok, účastní se však také jeho slavnostního zakončení. Už teď je tak jisté, že návštěva Bílých Tygrů na základní škole U Školy nebyla v tomto školním roce poslední.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit