Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři si připravili vánoční překvapení pro prvňáčky a druháčky

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Hráči A-týmu Petr Kváča a Ronald Knot si ve spolupráci s vedoucím základny Bílých Tygrů Danielem Stehnem připravili překvapení pro naše nejmenší hokejisty. Přes aplikaci ZOOM se spojili s prvňáčky a druháčky a v uvolněné předvánoční náladě si s nimi popovídali.

"Chtěli jsme v této nelehké době připravit pro děti nějaké překvapení. Jsme moc rádi, že kluci z áčka přišli a s malými Tygříky si popovídali. Bylo to velice příjemné setkání," pochvaloval si vedoucí tygří základny Daniel Stehno.

Začínající hokejisté měli z nečekaného setkání se svými idoly velkou radost a nebáli se jim položit spoustu otázek, které všem přítomným namalovaly úsměv na tváři. "Bylo to super, děti se ptaly na všechno. Na Vánoce, na NHL, na naše oblíbené hráče... Sám jsem si vybavil své dětství a časy, kdy jsem s hokejem začínal," zavzpomínal si Petr Kváča.

Jedním z hlavních vánočních přání všech mladých hokejistů je bezesporu co možná nejrychlejší návrat na led. "Jsem rád, že pro děti bylo setkání s námi alespoň nějaká hokejová vzpruha," těšilo Ronalda Knota. Ten, stejně jako Petr Kváča, zvládl setkání s malými Tygříky na výbornou. A kdyby nebyla schůzka časově omezená, povídali by si možná ještě teď.

S dětmi se přitom také na něčem domluvili. "Padlo tam přání, aby si s námi kluci, až to bude možné, přišli zatrénovat. Až se otevřou sportoviště, určitě bychom tomu chtěli vyhovět. Věříme, že to vyjde," uzavírá s úsměvem Daniel Stehno.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Tygři v repre: Hrenák vychytal čisté konto, Faško-Rudáš vstřelil tři góly

Registrace na příměstský tábor Hravé prázdniny jsou spuštěny, nepropásni svůj termín

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit