Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři si připomenou 25 let partnerství se společností SYNER

Date of publication Author Klub

Liberec - Pevné spojení mezi hokejovým klubem Bílí Tygři Liberec a společností Syner slaví v aktuální sezóně již pětadvacáté výročí. Za tuto dobu se díky podpoře stabilního generálního partnera podařilo v Liberci vybudovat organizaci, která do českého prostředí přenáší trendy světového hokeje a stává se vzorem pro další organizace.

Po sportovní stránce jsou pak Bílí Tygři jedním z nejúspěšnějších českých hokejových klubů posledních dvou dekád na domácí i mezinárodní scéně.

Prezident Bílých Tygrů Liberec Petr Syrovátko

„Troufám si říct, že se za těmi pětadvaceti lety můžeme ohlédnout s pýchou. Velmi brzy jsme postoupili z druhé ligy do první a po dalších sedmi letech jsme slavili postup do extraligy. V ní máme za sebou šestnáct odehraných sezon, kdy jsme čtyřikrát vyhráli Prezidentský pohár, dvakrát slavili bronz, jednou stříbro, došli do semifinále Ligy mistrů a dosáhli jsme i na metu nejvyšší, tedy na titul. Kromě krásných věcí si samozřejmě vzpomínám i na horší momenty, jako například na barážovou sezonu, kdy jsme ještě pět minut před koncem posledního utkání nevěděli, zda se vyhneme sportovní katastrofě v podobě sestupu. Tohle vše se mi za těch 25 let vybaví.“

Extraligový souboj i Utkání hvězd

Čtvrtstoletí společné historie si Bílí Tygři připomenou v rámci domácího utkání s Kometou Brno, které je na programu v neděli 3. března od 16:00 v Home Credit Aréně. Před zahájením i v průběhu extraligového duelu bude připraven bohatý doprovodný program, který odstartuje už ve 13:00 ve Svijanské aréně. Tam se ve výjimečném exhibičním zápase utkají týmy složené z bývalých skvělých hráčů tygří historie.

Svou účast přislíbili například hvězdy nedávné minulosti Ján Lašák, Marek Pinc, Milan Hnilička, Janové Plodek a Víšek nebo Václav Kočí. Na ledě se ale představí i liberečtí hráči z prvoligové éry a prvních extraligových let. Chybět nebudou kapitáni Aleš Vála, Tomáš Vozka, Jiří Peřina nebo Stanislav Procházka, a také dlouholeté opory Valdemar Jiruš, Angel Krstev, Jiří Kudrna i brankář Pavel Falta. Po skončení exhibice bude připravena autogramiáda legend v prostoru před Svijanskou arénou.

Zatímco předprodej vstupenek na extraligový zápas Bílých Tygrů s Kometou Brno bude zahájen až v sobotu 16. února, lístky na „Utkání hvězd“ jdou za jednotnou symbolickou cenu 25 Kč do prodeje již dnes (pondělí 11. 2.) na Rotundě Home Credit Areny a v síti TicketMaster.

Pětadvacáté výročí spolupráce připomíná také nová speciální stránka 25letvasne.cz, kde jsou přehledně uspořádány největší úspěchy Bílých Tygrů, statistické údaje, informace o hráčích a složení týmů v posledních pětadvaceti sezónách, to vše doplněno zajímavým audiovizuálním materiálem.

25 let vášně

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit