Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři se pro dobrou věc opět chopí florbalek

Date of publication Author Redakce

Liberec - V sobotu 8. června se od 14 hodin v Benátkách nad Jizerou opět uskuteční charitativní florbalový turnaj, tentokrát na podporu malého Tadeáška, který bojuje s následky dětské mozkové obrny. Pomoci se rozhodli také Bílí Tygři, kteří se turnaje tradičně zúčastní.

Už třináctý ročník charitativního florbalového turnaje pořádaný reportérem Českého rozhlasu Pavlem Petrem má pokaždé za úkol pomoci konkrétní osobě v těžké situaci. "Letos se turnaj koná pro šestiletého Tadeáška Dragouna z Kosmonos, který je po dětské mozkové obrně. Chtěli bychom pomoci vybrat prostředky na jeho léčbu," popisuje pořadatel.

Dvoudenního klání se tradičně účastní řada známých osobností. Kromě Bílých Tygrů, kteří vyběhnou na palubovku v sobotu, se florbalek chopí například hokejisté Mladé Boleslavi či čeští biatlonisté. Právě derby mezi Bílými Tygry a Mladou Boleslaví by mělo patřit k zlatým hřebům celého charitativního turnaje.

Akce se uskuteční ve sportovní hale v Benátkách nad Jizerou a účast přislíbili Radan Lenc, Marek Zachar či další hráči tygřího A-týmu. Ti se připojí k dalším osobnostemř a společně pomohou malému Tadeáškovi. Přijďte v sobotu do Benátek Bílé Tygry podpořit a zároveň přiložit pomocnou ruku k dílu!

V loňském roce se podařilo vybrat 202 500 Kč pro malého Filípka Sršně, který rovněž bojuje s následky dětské mozkové obrny. Turnaj si můžete připomenout ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit