Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři prodali na novou sezonu více jak polovinu permanentek!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Předchozí sezona byla opět velmi úspěšná. Bílí Tygři se potřetí za poslední čtyři roky probojovali do finále play-off. Není proto divu, že permanentní vstupenky na novou sezonu se těší enormnímu zájmu fanoušků. Ti si v tuto chvíli dohromady zajistili více jak 3500 sedadel pro nadcházející ročník.

Prodeje na novou sezonu trhají rekordy. Hodnota Bílých Tygrů po další úspěšné sezoně vzrostla a fanoušci se už nemohou dočkat dalších hokejových bitev. Už na konci května, tedy dva týdny po startu prodeje, bylo jasné, že zájem tygřích příznivců bude opět velký.

Znovu se tak prokázalo, že nejlepší reklamou je hokej samotný. Ani v tomto případě ale Bílí Tygři neponechali nic náhodě. Před novou sezonou totiž rozjeli kampaň Hokej jedna báseň, kdy tématické verše začaly zdobit billboardy po celém městě. A hned několik rýmovaček se týkalo přímo prodeje sezónních vstupenek.

Jako tradičně má permanentní vstupenka hned několik výhod. Kromě vstupu na všechna utkání základní části Tipsport extraligy mohou fanoušci využít slev do fanshopu či do Lion sportu. "Nově se naši nejvěrnější příznivci mohou těšit na věrnostní program s odměnami za počet navštívených utkání. Novinkou je také možnost změnit své sedadlo v průběhu sezony. Nejvyužívanější je pak vždy předkupní právo na play-off, které se zvlášť v loňské finálové sezoně ukázalo jako výrazná výhoda," připomíná marketingový manažer Dominik Jakubec.

Lákadlem je bezesporu i fakt, že se Bílým Tygrům povedlo po roční pauze opět kvalifikovat do prestižní Champions Hockey League. "Permanentní i klubové karty jsme zdražili, ale věříme, že to jde ruku v ruce s rostoucí kvalitou zážitku a komfortu, který fanouškům nabízíme. V nové sezoně budeme navíc opět hrát CHL. Diváci tak dostanou třízápasovou porci navíc, kterou mají v ceně permanentky," vysvětluje Jakubec.

Obrovský zájem je tak velkou odměnou pro celý klub. Zároveň dokazuje, že hokej má v Liberci výsadní postavení. "Velmi si toho vážíme. Přízeň fanoušků je navíc závazkem do budoucna. I nadále se proto budeme snažit zlepšovat služby v aréně tak, aby výsledný zážitek byl co nejlepší," dodává Jakubec.

Rekordní čísla prodaných permanentek ale nemusí být konečná. Fanoušci si totiž mohou kupovat celosezónní vstupenky až do 31. prosince. Jejich cena se navíc bude postupně snižovat. Zajistěte si svá místa i vy a nic vám neuteče!

Tlačítko PERMICE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit