Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři partnery Národní výstavy poštovních známek

Date of publication Author Klub

Liberec - Přestože jsou Bílí Tygři sportovním klubem, snaží se svým působením dotýkat mnohem širšího spektra společenského života. Jako partner tak například podpoří Národní výstavu poštovních známek, která se v Liberci uskuteční 25. až 29. září.

Národní výstava poštovních známek Liberec 2019 je největší letošní českou soutěžní filatelistickou výstavou. K vidění zde budou stovky vzácných kusů poštovních známek a dalších filatelistických sběratelských předmětů včetně naprostých rarit, jako jsou například královské dopisy z 16. a 17. století či nejstarší dopis světa, na němž byla použita poštovní známka.

Akce se koná v prostorách Kavárny Pošta naproti divadlu F. X. Šaldy od středy 25. září do neděle 29. září, otevřeno bude od 9 do 18 hodin (v případě neděle 29. září pak pouze do 12 hodin). Výstava je pořádána pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty a primátora statutárního města Liberce Jaroslava Zámečníka.

Soutěžní výstava nabídne bohatý program nejen pro sběratele, ale také pro širokou veřejnost. Návštěvníci si budou moci rozšířit obzory během přednášek, které budou probíhat v sobotu 28. září v průběhu celého dne. Ve všední dny si pro změnu v odpoledních hodinách můžete nechat ocenit známky, které jste nalezli doma v šuplíku, a zjistit, zda se mezi nimi nenachází nějaký unikát.

Krom toho si můžete zároveň prohlédnout jinak veřejnosti uzavřené prostory Kavárny Pošta, která je zapsána jako kulturní památka a byla opravena do podoby odpovídající době jejího otevření. Přijďte si od 25. do 29. září rozšířit své kulturní obzory na Národní výstavu poštovních známek Liberec 2019!

Více informací o výstavě naleznete ZDE

výstava známek leták

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit