Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři na utkání s Litvínovem poděkují složkám integrovaného záchranného systému

Date of publication Author Klub

Liberec - Jako se stalo v posledních sezónách již tradicí, Bílí Tygři ani letos nezapomenou na děkovné gesto, kterým vzdávají hold členům a příslušníkům všech složek integrovaného záchranného systému České republiky.

Tentokrát se tak stane v průběhu domácího utkání s Vervou Litvínov, které je v Home Credit Areně na programu ve středu 12. února od 18:00. Liberecký hokejový klub s IZS spolupracuje téměř každodenně, ať už se to týká pořádání extraligových zápasů A-týmu, tak i v rámci mládežnických soutěží a dalších veřejných akcí. Hlavním motivem ceremoniálu je ale především poděkování za velmi náročnou práci v situacích, kdy jde o životy a zdraví nás všech.

Utkání s Litvínovem navštíví několik stovek uniformovaných členů armády, hasičů, záchranné zdravotní služby, policie i jejich hostů. Ještě před úvodním buly předá kapitán Bílých Tygrů Petr Jelínek zástupcům jednotlivých sborů pamětní dres a v obou přestávkách duelu bude dále oceněno několik desítek příslušníků Policie ČR za věrnou službu.

Nenechte si středeční utkání, jehož součástí bude slavnostní poděkování složkám integrovaného záchranného systému, ujít!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit