Bílí Tygři Liberec

Aukce vicemistrovských dresů končí tento pátek!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři v uplynulém extraligovém ročníku dokráčeli až do finále extraligy. A vy nyní můžete získat cennou vzpomínku na stříbrný ročník v podobě originálního hraného dresu! Aukce je v plném proudu, dražit můžete do pátečních 20:00!

Do vicemistrovské aukce jde celkem 31 trikotů z modré sady, v nichž Bílí Tygři nastupovali v domácích zápasech play-off. Jedná se o trikoty, v nichž náš tým dokráčel až do bojů o Masarykův pohár a v nichž potřetí v historii klubu vybojoval stříbrné medaile.

Novinkou letošní aukce je možnost "Kup teď", kdy si v případě velkého zájmu o některý z dresů můžete tento trikot za danou částku zajistit okamžitě bez nutnosti čekat na oficiální skončení aukce. Tímto způsobem hned v první den aukce našel nového majitele dres Petra Kolmanna a v předchozích dnech také trikot Petra Jelínka!

Záleží tedy pouze na vás, zda se rozhodnete dres dražit až do konce, nebo zda si jej raději pojistíte rovnou a nebudete riskovat, že vás někdo přehodí.

Získejte například dres Michala Bulíře, který po sezoně Bílé Tygry opustí, reprezentantů Kváči, Lence a Vitáska nebo kapitána Petra Jelínka! Který z vicemistrovských trikotů bude váš? Neváhejte, čas máte do pátku 14. května!

Dražby se může zúčastnit každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách www.sportovniaukce.cz. aukce nový web

Pravidla aukce

Vyvolávací cena každého dresu je stanovena na 1 500 Kč. Minimální výše příhozu je 100 Kč. Přestože oficiální konec aukce je naplánován na pátek 14. května v 20:00, jednotlivé dražby se mohou protáhnout. V závěru totiž po každém novém příhozu dostane dosavadní lídr příležitost během pěti minut zareagovat a přihodit.

Všem zájemcům přejeme v aukci mnoho štěstí!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit