Bílí Tygři Liberec

Aukce projektu O kapku lepší hokej pokračuje. Získejte hůl Dominika Hrachoviny!

Date of publication Author Klub

Liberec - V průběhu února se extraliga na jeden týden převlékla do oranžové. Hráči nastoupili do zápasů s Litvínovem a ve Zlíně s oranžovou páskou na hokejce, stejně si počínaly také ostatní české celky. To vše v rámci projektu O kapku lepší hokej, který nyní vrcholí aukcí hraných hokejek.

Hokej – národní sport, který má sílu spojovat a pomáhat. Právě díky tomu vzniknul projekt pojmenovaný O kapku lepší hokej. Stejně jako k hokeji nepatří jen výhry i v životě není vždy veselo. Díky spojení s Nadačním fondem Kapka naděje se náš klub stejně jako všechny ostatní v TELH připojil k iniciativě, která povede ke zvýšení povědomí o jedné z nejzákeřnějších nemocí – rakovině.

Kromě osvěty dárcovství krve a kostní dřeně je smyslem projektu také získat finanční prostředky, mimo jiné formou dražby hraných hokejek, které byly v rámci únorového týdne použity. Aukce probíhá na webu sportovniaukce.cz, kde již nyní můžete získat jednu z cenných trofejí.

Bílí Tygři Liberec věnovali do aukce hokejku Dominika Hrachoviny, která byla přímo v utkání s Litvínovem použita. Nechybí tedy oranžová páska či podpis samotného tygřího brankáře. Získat tak můžete skutečně velmi cennou relikvii. Vyvolávací cena byla Kapkou naděje zvolena 2 500 Kč, hůl Dominika Hrachoviny však již vystoupala na cenu atakující 8 000 Kč.

Zapojte se do dražby hokejových relikvií z projektu O kapku lepší hokej a zapojte se do pomoci Nadačnímu fondu Kapka naděje!

Již od roku 2000 pomáhá Nadační fond Kapka naděje zachraňovat dětské pacienty s poruchou krvetvorby, nádorovými onemocněními a ty, jejichž léčba vyžaduje transplantaci kostní dřeně. Cílem fondu je zlepšovat vybavenost českých nemocnic, přispět ke zlepšení psychické pohody léčených dětí i jejich rodičů. Výtěžek projektu O kapku lepší hokej půjde právě na podporu dětských pacientů s onkologickými onemocněními.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit