Bílí Tygři Liberec

Adam Měchura po zápase se Spartou: Je třeba se soustředit celých šedesát minut

Date of publication Author Kristýna Šlechtová

Liberec – Junioři předvedli proti pražskému soupeři povedený zápas, na výhru jejich výkon ale bohužel nestačil. „Musíme zapomenout na prohrou a příště do toho dát vše,“ burcuje útočník Adam Měchura

Tygři i Sparta předváděli kvalitní hru. Na konci byl ale o něco šťastnější pražský soupeř. „První i třetí třetinu jsme zvládli, ale myslím, že ta druhá byla z naší strany nepovedená. Zkazili jsme si tím celý zápas,“ líčí hráč s dvaadvacítkou na zádech.

V samém závěru utkání sice Liberečtí neměli daleko k vyrovnání, jenže na Krupičkovu branku z 54. minuty už zareagovat nedokázali. „Chybělo nám trochu štěstí, šance jsme měli, ale nezvládli jsme je proměnit.“

Osmnáctiletý útočník Tygrům v zápase pomohl jedním gólem, ten by hned ale vyměnil za výhru svého týmu. „Byla to rychlá akce, Lukáš Putz mě našel v mezikruží a já jsem jen zakončoval,“ popisuje svou branku.

Severočeši se drží i přes zaváhání na nejvyšších patrech tabulky, není tedy třeba věšet hlavu. Navíc před prohrou vyhráli sedmkrát v řadě. „Musíme zapomenout zápas, který jsme prohráli, dát do toho příště všechno a začít zase vyhrávat,“ popisuje Měchura.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit