Bílí Tygři Liberec

Michal Řepík: Špatná dvouminutovka nás stála zápas...

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Skelleftea/Liberec - Dvougólový střelec Michal Řepík působil po prohraném duelu zklamaně, avšak na hře Severočechů proti třetímu nejlepšímu týmu Evropy nacházel spíše pozitiva.

Michale, jak bys zhodnotil dnešní utkání?
Nemyslím si, že bychom hráli špatně, byli jsme AIK vyrovnaným sokem až na tu část hry, kdy jsme během pár minut inkasovali tři góly, bylo to těsně poté, co neuznali naší branku, trochu jsme se z toho sesypali, což by se nemělo stávat, musíme se koncentrovat šedesát minut, ale dnes jsme nepodali špatný výkon, někdo by se na to mohl dívat tak, že výsledek 5:2 je jednoznačný, ale myslím, že tomu herní projev neodpovídal, tato soutěž nám velmi pomohla, hráli jsme s těžkými soupeři, díky čemuž bychom měli být na ligu připraveni.

Neuznaná branka byla zřejmě rozhodujícím momentem duelu..
Nejspíše nás to zlomilo, oni dokázali z našeho špatného rozpoložení vytěžit tři trefy, které byly rozhodující. Na neuznanou branku se musím podívat na videu, ale myslím, že Vampi (Petr Vampola) tečoval kotouč rukavicí neúmyslně, když byl natlačen do brankoviště bránícím hráčem, tudíž by to měl být gól regulérní.

Dokonce jste i Skellefteu přestříleli...
Máte pravdu, střel jsme měli hodně, ale hodnotil bych dnešní zápas kladně, budeme mít ještě pár tréninků, na kterých budeme moc naši hru dopilovat.

Jak bys popsal tvoje dvě branky?
Oba zásahy padly v přesilové hře, poprvé mě Petr Vampola našel v mezikruží brilantní přihrávkou a já vystřelil těsně pod gólmanovu ruku, druhý zásah padl po teči, kdy Martin Ševc pálil od modré čáry a mně se do projektilu povedlo nastavit správně hokejku.

Mrzí tě prohry s AIK o to víc, že výsledky byly vždy na pohled jednoznačné, ale herní projev byl vyrovnaný...
Dvakrát jsme jim byli vyrovnaným sokem, v Home Credit Aréně to sice skončilo 0:4, ale dvě branky padly do prázdné branky a se soupeřem jsme nejméně drželi krok. Na druhou stranu jsme v šesnáctifinále, chtěli jsme zde vyhrát, abychom postoupili z první pozice, to se bohužel nepovedlo, ale bojovali jsme proti jednomu z nejlepších týmů Evropy a hráli jsme s nimi vyrovnaně, bohužel nás špatná pětiminutovka stála zápas.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit