Bílí Tygři Liberec

Zkontrolujte si platnost svého voucheru na vstupenku!

Date of publication Author Klub

Liberec - Před startem sezony 2021/22 se Bílí Tygři zapojili do podpory očkovací kampaně a rozdali mezi fanoušky celou řadu voucherů na vstupenky na extraligová utkání. Pozor, tyto vouchery jsou platné pouze na zápasy hrané do konce října!

Ti, kdo se v termínu od 16. do 31. srpna nechali naočkovat závěrečnou dávkou očkování proti onemocnění COVID-19 v očkovacím centru Krajské nemocnice Liberec či v EUC Klinice Liberec, si mohli v rámci podpory očkovací kampaně vyzvednout voucher na vstupenku na utkání Bílých Tygrů.

Voucherů byla mezi fanoušky vydistribuována celá řada. Pozor, platnost těchto voucherů je pouze do konce října! Všem tedy doporučujeme zkontrolovat si platnost uvedenou na samotném voucheru a v případě, že se tak zatím nestalo, jej včas využít. Od 1. listopadu již nebude možné tyto vouchery uplatnit.

Voucher lze využít na nákup vstupenky do 2. kategorie na libovolné domácí utkání Bílých Tygrů odehrané do 31. 10. 2021. K využití voucheru stačí při nákupu zadat kód, který je na voucheru uveden, a vstupenka bude fanouškům automaticky nastavena na cenu 0 Kč. Voucher nelze uplatnit při fyzickém nákupu, pouze při online nákupu v síti Ticketportal.

Kompletní návod, jak voucher na vstupenku využít, naleznete ZDE.

Stále jste svůj voucher nevyužili? Pak rozhodně neváhejte a přijďte Bílé Tygry do Home Credit Areny podpořit! Sezona je v plném proudu, buďte u toho a žeňte Tygry v domácích utkáních vpřed!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit