Bílí Tygři Liberec

Vyberte si z nové kolekce tygřího fanshopu!

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Hokejová sezona je v plném proudu. A spolu s ní najdete v tygřím fanshopu celou řadu novinek z aktuální kolekce. Který z fanpředmětů si vyberete vy?

V tomto ročníku doprovází Tygry výrazná grafika s neonovými prvky, mezi něž patří například světelný trojúhelník. A právě ten nechybí ani jako prvek propojující aktuální fanshopovou kolekci. Zavítejte do našeho fanshopu či eshopu, z kompletní nabídky si vybere naprosto každý!

V nabídce nechybí tradiční fanpředměty, jako například trička či šály. Vybrat si můžete i puky s hráči dle vlastního výběru či stylový polštářek. Novinkou je pak například podložka pod myš, která potěší nejen doma, ale také ve vaší kanceláři.

Kompletní výbavu na probíhající sezonu naleznete v kamenné prodejně tygřího fanshopu v areálu Home Credit Areny, která je otevřena v tradiční otevírací době každý všední den od 9 do 18 hodin s polední přestávkou mezi 12 a 13 hodinami.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, pak určitě využijte e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA!

Připravte se na novou sezonu v tygřím! GET READY!

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit