Bílí Tygři Liberec

První starty a bod v Chance lize pro Jakuba Hujera!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Akademie Bílých Tygrů se může pochlubit dalším hráčem, který ve velmi mladém věku okusil Chance ligu. Nedávno teprve šestnáctiletý útočník Jakub Hujer si navíc hned při svém druhém startu zapsal asistenci!

Nominace do kádru Benátek byla pro Hujera zaslouženou odměnou za vydařený vstup do sezóny. V libereckém dorostu i juniorce se mu dařilo pravidelně bodovat a plynule tak navázal na svoji úspěšnou práci v předchozím ročníku.

Poprvé se mladý forvard představil při přestřelce v Prostějově. Benátky díky mohutnému závěru vybojovaly alespoň bod za porážku 5:6 v prodloužení. Hujer strávil na ledě přes devět minut a hned při své premiéře nakoukl do přesilovky i na oslabení.

Následující zápas Benátky zamířily do Sokolova. Ačkoliv se jim duel nepovedl a prohrály 1:5, Jakub Hujer se mohl těšit z prvního kanadského bodu v seniorském hokeji! Založil totiž akci, kterou další mladík Bennet Rossmy vyšperkoval přihrávkou na zakončujícího Sebastiana Čederleho. Hujerův ice time tentokrát zůstal těsně pod devíti minutami.

Zajímavé je, že si technicky a bruslařsky nadaný hokejista v obou střetnutích připsal v tabulce účasti na ledě pozitivní bilanci +1. Gratulujeme!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit