Bílí Tygři Liberec

Extraliga pokračuje! Jak klub naloží s omezenou kapacitou?

Date of publication Author Klub

Liberec - Po mimořádné Valné hromadě APK je rozhodnuto, že se i přes výrazné omezení kapacity Home Credit Areny nejbližší zápasy přesto odehrají, a to s limitem počtu fanoušků. Cílem klubu je dostat do arény všechny příznivce, kteří si zakoupili permanentku.

Nová vládní opatření stanovují, že se v aréně může nacházet pouze 1 000 fanoušků, a to za rozdělení do sektorů po maximálně 500 osobách.

Kvůli novým opatřením se ve čtvrtek sešli zástupci APK, kde kluby společně jednaly o návrzích prezidenta ČSLH Tomáše Krále. Ve hře byla kromě pokračování soutěže také možnost extraligu přerušit, a to na dobu platnosti aktuálních protiepidemiologických opatření (14 dní).

Po dlouhých jednání se nakonec kluby hlasem většiny rozhodly pro pokračování extraligy. To znamená, že klub může do Home Credit Areny vpustit pouze 1 000 fanoušků.

Bílí Tygři proto vyjednali s generálními partnery klubu, že všechny partnerské permanentní vstupenky, rezervační karty či zaměstnanecké vstupenky na zápasy, jichž se toto opatření dotkne, budou neplatné. To znamená, že se dostane na téměř všechny fanoušky, kteří si svou permanentní vstupenku před začátkem sezony zakoupili.

Pokud máte zakoupenou permanentní vstupenku a nebyli jste či nebudete v nejbližších hodinách klubem kontaktováni, bude vaše permanentka na páteční zápas platná! K dispozici budou permanentkářům jejich sedadla. Sektor na stání byl nově osazen sedačkami, také majitelé permanentek na stání tak budou mít své místo k sezení.

Jednorázové vstupenky

Vzhledem k těmto opatřením nebude možné nabízet na další zápasy jednorázové vstupné. Veškeré již zakoupené vstupenky na páteční zápas s Litvínovem a úterní utkání s Mladou Boleslaví jsou tedy neplatné!

Vstupenky zakoupené na Rotundě mohou fanoušci vrátit na stejném místě, kde jim bude navrácena plná výše vstupného. Majitelům vstupenek zakoupených online v síti Ticketportal bude vstupné vráceno automaticky, není nutné o vrácení žádat.

Z důvodu aktuálních opatření bohužel není možné nabízet vstupenky pro ZTP/P. Všem těmto fanouškům se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit