Bílí Tygři Liberec

Na tygřím e-shopu doprava při nákupu nad 300 Kč ZDARMA!

Date of publication Author Klub

Liberec - Z důvodu epidemie koronaviru a nařízení vlády o uzavření vybraných maloobchodních prodejen zůstává tygří fanshop v těchto dnech zavřen. Přesto si můžete objednat z našeho e-shopu - a pro objednávky nad 300 Kč nově s dopravou zcela ZDARMA!

Prodejna fanshopu zůstává zavřena, to ale neznamená, že se nemůžete na domácí karanténu stylově vybavit. Veškeré objednávky realizované na e-shopu budou i v těchto dnech přijímány a distribuovány pomocí logistické společnosti DPD.

Pro své fanoušky jsme si navíc připravili speciální akci. Pro všechny, kdo si na e-shopu nakoupí za 300 Kč a víc, bude mít dopravu zcela ZDARMA! Tato akce platí do otevření kamenné prodejny našeho fanshopu.

Kromě tradičních kolekcí naleznete v našem e-shopu také řadu fanpředmětů, které vám umožní být Tygrem i v domácí karanténě. Pořiďte si stylový půllitr s logem, zástěru nebo třeba jedno z široké nabídky tygřích triček. Nenechme se společně koronavirem zastavit!

Přejít na e-shop

Sezona 2019/20 je vzhledem k aktuálnímu vývoji minulostí, nezbývá tedy nic jiného, než se co nejpečlivěji připravit na tu novou. Sledujte nadále tygří komunikační kanály a neunikne vám žádná z nejdůležitějších informací souvisejících s aktuálním vývojem.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit