Bílí Tygři Liberec

Tygří kreslířská soutěž končí již dnes, máte poslední šanci se zapojit!

Date of publication Author Klub

Liberec - Extraligový ročník s letopočtem 2019/2020 je v plném proudu a rychle se blíží také utkání s tradičním doprovodným programem pro děti. To Bílí Tygři tentokrát naplánovali na neděli 26. ledna 2020, kdy v Home Credit Areně hostí hradecký Mountfield. Stejně jako v předchozích letech je i v této sezóně program spojený se soutěží pro naše nejmenší fanoušky. Tentokrát budou mít nejvyšší šance děti, které rády malují!

O co se hraje?

Exkluzivní program pro vítěze soutěže během utkání s Hradcem Králové! Předzápasová komentovaná prohlídka kabiny A týmu, sledování hokeje z luxusních míst Home Credit Areny s nezbytným občerstvením, účast na pozápasové tiskové konferenci a hlavně setkání se samotnými hráči A-týmu Bílých Tygrů.

Okoukala se vám předzápasová videosoupiska Bílých Tygrů?

Zadání soutěže je jednoduché. Namalujte portrét vašeho oblíbeného hráče a pošlete k nám do klubu. Nejlepší portréty vybereme a použijeme v rámci předzápasového programu na multimediální kostce nad ledem při tradičním představovaní naší soupisky. Možné je nakreslit i větší množství našich opor, tím se vaše šance jistě zvýší. Každý hráč však musí být na jednom papíře.

Hotové výkresy naskenujte a zašlete na mailovou adresu redakce@hcbilitygri.cz, popřípadě zasílejte klasickou poštou na adresu klubu. Nezapomeňte na zadní stranu napsat jméno a příjmení autora a pro jistotu také jméno hráče, který je na díle vyobrazen. Přidejte rovněž kontaktní údaje (telefonní číslo, mail).

Soutěže se mohou zúčastnit děti do 12 let (včetně) a uzávěrka pro příjem výkresů je ve středu 15. 1. 2020.

Těšíme se na spolupráci s vámi!

Sedmáci top

Zasláním obrázku dávají jeho autoři souhlas s dalším využitím bez nároku na honorář. Pořadatelem soutěže je redakce webových stránek www.hcbilitygri.cz. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž bez udání důvodu upravit nebo zrušit. Na výhry není možné uplatňovat právní nárok.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit