Bílí Tygři Liberec

Skvělé počasí, pohodová atmosféra a spousta aktivit. Náborová akce v MŠ Beruška se vydařila!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Bílí Tygři 21. října pořádali další náborovou akci, tentokrát zavítali do mateřské školy Beruška. Celá akce se povedla více než na výbornou a aktivně se jí zúčastnilo skvělých 120 dětí!

Trenéři Tělovýchovné jednoty pro děti pečlivě připravili rozmanitá stanoviště, na kterých si mohly vyzkoušet své pohybové dovednosti. Pochopitelně nechyběla střelba na hokejovou branku, kromě ní se ovšem dítka trefovala také do basketbalového koše, či do speciální tygří tlamy. Mladí sportovci se do všeho pustili s vervou, což dělalo všem přítomným samozřejmě velkou radost!

Je už tradicí, že se náborů účastní také nesmírně populární maskot Tygr, který je pro děti bezesporu atraktivním zpestřením a provázel je přes všechna stanoviště. Kromě něj se nicméně velké oblibě těšil také Matěj Žajdlík! Talentovaný brankář, který aktuálně působí v prvoligových Benátkách nad Jizerou, totiž nechal nadšené děti vyzkoušet, jaké to je nosit pravou brankářskou výstroj.

Celé sportovní odpoledne v MŠ Beruška nemělo chybu. Kromě dětí se do akce zapojily také učitelky, vše navíc sledovali nadšení a hrdí rodiče, kteří se své ratolesti nebáli ve výkonech povzbudit. Ukázkovou atmosféru dodávalo akci skvělé počasí. Ve druhé polovině října to vypadalo, jako by se snad mělo vrátit léto. Děti tedy mohly dovádět na sluncem zalité zahradě a v lehčím oblečení, než bývá v tuto dobu zvykem. Velice pozitivní dojem měl z náborové akce taktéž Daniel Stehno, Trenér žáků Českého hokeje a šéftrenér liberecké základny.

Šéftrenér základny Daniel Stehno se ohlíží za akcí:

"Trenéři Tělovýchovné jednoty připravili nesmírně pestrý program, děti si tak mohly vyzkoušet skutečně různorodé sportovní dovednosti. Chtěli bychom touto cestou poděkovat mateřské škole Beruška za skvělé zázemí, které náborové akci poskytla. Zároveň si vážíme také přístupu paní učitelek a jejich nadšení. Během celého sportovního odpoledne panovala naprosto pohodová atmosféra, chlapečci a holčičky si nadšeně hráli. Akce se skutečně vydařila!"


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit