Bílí Tygři Liberec

Opět po roce si Tygři zpestří přípravu týdnem na ledě

Date of publication Author Jan Čermák

Liberec - Už dva týdny Bílí Tygři polykají tréninkové dávky pod kondičním koučem Alešem Pařezem, který se převážně stará o suchou část letní přípravy. Teď ale tygří smečka vyrazí na led, kde si od pondělí 17. června zpestří náročné nabírání kondice týdnem hokeje.

Jak bývá v Liberci zvykem, přes léto se netrénuje pouze na suchu. Bílí Tygři už popáté v řadě v červnu absolvují týden na ledě, který má za úkol oživit náročnou část přípravy a zkrátit dlouhé čekání na hokej. Poprvé se tak stalo před mistrovskou sezonou a od té doby je to tradice.

Svěřenci trenéra Patrika Augusty se tak v pondělí 17. června sejdou na ledě, kde budou celý týden kromě jiného pilovat i herní dovednosti. "Tuhle část přípravy bereme jako zpestření. Zapracujeme na individuálních dovednostech a na důležitých detailech, které pak na ledě rozhodují," řekl Augusta.

Ani tento týden se ale neobejde bez posilovny, která je klíčovým prvkem celé přípravy. Po příjemnější části na ledě se hráči převléknou a zamíří za Alešem Pařezem, který se postará o fyzickou část tréninkových jednotek.

Po týdnu na ledě se Tygři ještě krátce vrátí na sucho. Od začátku července na ně čeká dvoutýdenní volno, aby se poté definitivně přesunuli na led a odstartovali finální fázi přípravy na sezonu 2019/20.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit