Bílí Tygři Liberec

Zlatá Tygří Trefa přinesla výhry za více než 160 tisíc!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Do základní části 2018/19 vstupovali Bílí Tygři s novinkou v podobě soutěže Zlatá Tygří Trefa. Ve 26 utkáních dostali fanoušci šanci vystřelit si parádní jackpot. Ze všech soutěžících nakonec uspěli čtyři, kteří si v součtu odnesli přes 160 tisíc korun!

Zlatá Tygří Trefa byla v této sezoně naprostou novinkou. Přesto příliš dlouho netrvalo, než našla svého prvního výherce. Stalo se tak hned na druhém domácím utkání, kdy se hokejky chopil fanoušek Pepa. A trefil se hned na první pokus! Na úvodní dva zápasy v Home Credit Areně si našlo cestu 11 391 příznivců, což je také částka, kterou si Pepa ze zápasu s Třincem odnesl. Byl tak premiérovým vítězem celé soutěže.

Když se hned na druhém domácím duelu Pepa trefil, nikdo netušil, že na dalšího výherce budeme od září čekat až do ledna. Na ledě míjel jeden soutěžící za druhým, jackpot mezitím stoupal. Zastavil se až na 105 693 Kč, které si nakonec vystřelil teprve čtrnáctiletý Tomáš. Není divu, že v tu chvíli nastala v Home Credit Areně radostná euforie.

Tomáš sice vyprázdnil jackpot, zdaleka však stále nebyl konec sezony. A tak se v banku Zlaté Tygří Trefy opět začala rýsovat velmi zajímavá částka. Její nárust se zastavil tři domácí kola před koncem, kdy se hokejky na zápase s Hradcem Králové chopil Jarda. Přesná rána z druhého pokusu znamenala, že z utkání odcházel bohatší o 32 298 Kč.

Přesto nebyl posledním, komu se podařilo jackpot Zlaté Tygří Trefy prolomit. Na posledním domácím utkání s Vítkovicemi se to povedlo také Davidovi, který si na první pokus vystřelil 13 491 Kč. To zároveň znamenalo, že byl celý jackpot v průběhu základní části rozdán beze zbytku.

Pepa, Tomáš, Jarda a David si tedy v součtu z Home Credit Areny v sezoně odnesli 162 872 Kč. Všem čtyřem výhercům ještě jednou gratulujeme! V play-off sice Zlatá Tygří Trefa probíhat nebude, zato se i na zápasech vyřazovacích bojů můžete těšit na spoustu zajímavých soutěží o skvělé ceny. Nenechte si ani tuto část sezony ujít!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit