Bílí Tygři Liberec

Prodej permanentek na zápasy Bílých Tygrů v aktuální sezóně končí

Date of publication Author Klub

Liberec - Téměř 4 000 sedadel v Home Credit Areně je v letošní sezóně na zápasech Bílých Tygrů obsazeno permanentními a klubovými kartami. Další už nepřibydou, Bílí Tygři budou v základní části aktuálního ročníku extraligy nadále prodávat už jen jednorázové vstupenky.

Důvod je jednoduchý. „Zkrátka už nemáme další místa. Když si k rekordnímu počtu vydaných permanentek, který v letošní sezóně vyšplhal na bezmála 4 000 kusů, připočtete již prodané jednorázové vstupné a také dlouhodobé blokace, například kvůli televizním kamerám nebo vystavenému automobilu, není již co prodávat,“ vysvětluje marketingový manažer klubu Dominik Jakubec.

„Stejně jako nás těšil zvýšený zájem o nákup permanentních a klubových karet v letních měsících, s nemalým zájmem se setkala i naše nová nabídka, kdy si fanoušci mohou zakoupit jednorázové vstupenky na všech 26 zápasů základní části najednou hned od startu extraligy. Protože už nyní jsou některá utkání dlouho dopředu takřka vyprodaná, například utkání s Kladnem nebo vánoční souboje Tygrů se Spartou a Boleslaví, už nelze prodávat další permanentky, protože všechna sedadla v Home Credit Areně jsou zkrátka obsazena, byť třeba jen na jedno utkání. Z této zprávy máme velkou radost,“ uzavírá Jakubec.

To, že je o domácí duely Bílých Tygrů v letošní sezóně enormní zájem, potvrzují i oficiální extraligové statistiky návštěvnosti. Po 5 odehraných domácích utkáních se průměrná návštěvnost v Home Credit Areně drží nad hranicí 7 000 fanoušků a Bílí Tygři se v tomto směru drží na pomyslné špici extraligy.

V porovnání s uplynulými sezónami se jedná o výrazný posun směrem nahoru, doposud se čísla průměrné návštěvnosti domácích zápasů Tygrů pohybovala v rozmezí 5 až 6 tisíc. Dá se navíc očekávat, že aktuální průměrná návštěvnost ještě poroste, protože tradičně nejnavštěvovanější vánoční zápasy základní části na Bílé Tygry teprve čekají.

Na veškeré domácí zápasy základní části si můžete zakoupit jednorázové vstupenky osobně na Rotundě v areálu Home Credit Areny, v síti prodejních míst Ticketmaster či online.

Tlačítko PERMICE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit