Bílí Tygři Liberec

Vyberte si ve fanshopu z tygří fashion kolekce

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Tygří fanshop si pro vás v této sezoně připravil novinku v podobě volnočasové fashion kolekce. Oblékněte se stylově pro každou příležitost a ukažte své tygří srdce.

Nabídka tygřího fanshopu nezahrnuje pouze šály, dresy či jiné obvyklé fanpředměty. Díky nové fashion kolekci z prémiových materiálů se v tygřím fanshopu obléknete i pro své volnočasové aktivity. Ve spolupráci s novým dodavatelem, společností Ellipse, nabídneme v našem fanshopu i e-shopu kolekci oblečení, s níž se za každé situace pochlubíte pravým tygřím stylem.

Součástí fashion kolekce je stylová bunda, mikina, polotrika, vycházkové tepláky, svetr a řada dalších novinek. Těm dominuje alternativní logo Bílých Tygrů, díky němuž ukážete své tygří srdce, díky svému decentnímu provedení však tyto kousky snadno můžete zařadit do svého šatníku pro každou příležitost.

Nejen novinky z tygří fashion kolekci, ale také kompletní sortiment fanpředmětů můžete zakoupit v kamenné prodejně tygřího fanshopu. Fanshop naleznete v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřen je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně. A pozor, majitelé permanentek Bílých Tygrů mohou na nákup využít slevu ve výši 10 %!

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vyberete?

PŘEJÍT DO FANSHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit