Bílí Tygři Liberec

S Vítkovicemi netradičně již od 15 hodin i s vánoční autogramiádou!

Date of publication Author Klub

Liberec - Už tuto neděli čeká Bílé Tygry nejbližší domácí utkání, které odehrajeme netradičně již od 15 hodin. Po utkání se navíc můžete těšit na autogramiádu kompletního A-týmu!

Utkání 4. prosince připadá na adventní bronzovou neděli. A při této příležitosti jsme si pro naše fanoušky přichystali pro zápas s Vítkovicemi doprovodný program doplněný o předvánoční autogramiádu celého týmu. Rozhodně tedy neváhejte a dorazte si užít atraktivní souboj! Na co vše se můžete těšit?

Začátek již v 15 hodin

Abyste si mohli užít nejen zápas, ale také následnou autogramiádu i se svými malými fanoušky, padne úvodní buly nedělního utkání netradičně již v 15 hodin. Dejte si tedy na tuto změnu času pozor, ať nedorazíte až na druhou třetinu!

Předvánoční autogramiáda kompletního A-týmu

Po utkání se můžete těšit na autogramiádu kompletního tygřího A-týmu, kde tak budete moci získat cenný suvenýr v podobě podpisu či společné fotografie se svým oblíbeným hráčem. Autogramiáda se uskuteční v prostorách ČS Klubu a odstartuje zhruba 45 minut po skončení samotného zápasu.

Vánoční nákupy ve fanshopu

Abyste si zkrátili pozápasové čekání na autogramiádu, můžete zamířit do fanshopu, který pro vás zůstane otevřen také po zápase. Můžete si tak nakoupit nový dres, tričko či jakýkoliv další fanpředmět, který si následně budete rovnou moci nechat od hráčů podepsat. Využít budete moci po utkání též vybraných stánků s občerstvením.

A mnoho dalšího

V rámci nedělního utkání pro vás máme nachystané také další předvánoční překvapení, které se dozvíte až přímo na utkání. Rozhodně si tedy tento adventní zápas nenechte ujít. Těšíme se na vás!

KOUPIT VSTUPENKY

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit