Bílí Tygři Liberec

Souboj s Olomoucí v duchu Oktoberfestu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Právě v těchto dnech vrcholí oblíbený tradiční bavorský svátek Oktoberfest. A vy si ho budete moci užít v Home Credit Areně v pátek 7. října na utkání s Olomoucí! Na co se můžete těšit?

Změna piva

Oktoberfest bývá tradičně zasvěcen především českému národnímu nápoji, pivu. A tak jsme si při této příležitosti pro fanoušky na ochozu nachystali změnu, kterou jistě zaznamenají. Namísto tradiční desítky Radegast se můžete v pátek těšit na extra hořký Ratar od stejného pivovaru. Tento desetistupňový speciál, který vyniká hořkostí 50 jednotek IBU, bude dostupný ve všech stáncích na ochozech Home Credit Areny.

Kromě běžných stánků s občerstvením si navíc pivo budete moci nechat načepovat z Beerjetu, který naleznete vedle infopultu. Tento stroj natočí hned několik na míru přesných piv během několika sekund. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči!


Německo-česká moderace

Vzhledem k tomu, že jde o tradiční německý svátek, bude oktoberfestový zápas zasvěcen německých fanouškům Bílých Tygrů. Stejně jako v uplynulých letech bude pro ně tento zápas v rámci poděkování moderován nejen česky, ale také v německém jazyce. Netradičně tak komentář obstará hned dvojice moderátorů. A změn díky tomu dozná také playlist v Home Credit Areně.

Speciální nabídka v ČS Klubu

Majitelé karet do Česká spořitelna Klubu se mohou dále těšit na speciální nabídku ve stáncích, kde nebude chybět pečené koleno či tradiční bavorské preclíky. A pozor, pivo si v tomto odděleném prostředí budete moci vychutnat také ve skleněných půllitrech, které však nebude s ohledem na extraligový herní řád možné vnášet do hlediště. Pro tyto případy budou k dispozici i tradiční kelímky.

Chybět nebude speciální výzdoba, ale také pivní hlídka s mobilní pípou, která vám ráda doplní váš půllitr či kelímek. Pokud si chcete tento zážitek vychutnat, ale nejste majitelem karty do Česká spořitelna Klubu, neváhejte a zajistěte si jednorázovou vstupenku!

Na to vše a mnoho dalšího se můžete těšit už v pátek 7. října od 18 hodin, kdy Bílí Tygři vyzvou Olomouc. Buďte u toho!

KOUPIT VSTUPENKY

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit