Bílí Tygři Liberec

Cítím se den ode dne líp a jsem rád, že konečně můžu hrát, řekl střelec třetího gólu Jan Ordoš

Date of publication Author Adéla Růžičková

Liberec – Duel Beranů s Tygry nám přinesl gólovou přestřelku. Mezi střelce se zapsal i Jan Ordoš, který vstřelil svůj první letošní gól v sezoně. Toto byl Ordošův první domácí zápas po zranění, které si přivodil v zápase CHL proti Belfastu. Hráč s číslem 45 se také rozhovořil o tom, co v průběhu rehabilitace dělal.

Jak bys celkově zhodnotil zápas?
Nástup jsme měli výborný. Vedli jsme 3:0 po první třetině. Pak v té druhé jsme měli několik šancí, mohli jsme odskočit na 5:0. Škoda, že jsme dostali gól. Vstup do třetí třetiny byl dobrý, pak jsme si nechali dát dva góly a zbytečně jsme nechali toto utkání zdramatizovat, což je ohromná škoda. Ale samozřejmě jsme rádi za tři body!

Vstřelil jsi první gól v této sezóně. Jaký to byl pocit?
Bylo to super! Jsem vděčný, že na to nemusím čekat až do prosince, jako minulý rok. Po tom zranění jsem rád, že se to povedlo hned ve druhém zápase, a mohl jsem tak pomoci svému týmu k výhře.

Jaké zranění sis přivodil v zápase s Belfastem?
Měl jsem lehký otřes mozku. Šest dní jsem nemohl nic dělat. Postupně jsem přidával zátěž a v pátek jsme s trenéry usoudili, že můžu jít do prvního zápasu. Cítím se den ode dne líp a jsem rád, že konečně můžu hrát.

Jak probíhala tvoje rehabilitace?
Prvních šest dní v podstatě nijak. Poté jsem začal postupně chodit na procházky, jezdit na kole a cvičit. Po deseti dnech jsem šel poprvé na led. Zlepšoval jsem kondici s Janem Ludvigem, což mi také prospělo, a pak jsem šel do plné zátěže.

Před zápasem proběhl ceremoniál k ocenění nejlepší akademie. Ty jsi v ní sám působil. Jsi rád za trenéry i za to, jak to funguje?
Jsem určitě rád, protože odvádějí všichni skvělou práci. Jsem tady od roku 2011 a prošel jsem si mládežnickými kategoriemi. Vím, že tady je neskutečné zázemí. Trenéři a lidi okolo tady tomu dávají maximum.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit