Bílí Tygři Liberec

Dovolená na Rotundě a ve fanshopu od 1. do 5. července

Date of publication Author Klub

Liberec - Chcete si pořídit permanentní vstupenku na novou sezonu nebo se vybavit v našem tygřím fanshopu? Ani jedno z toho nebude v prvním červencovém týdnu možné. Kamenná prodejna fanshopu i předprodej na Rotundě jsou z důvodu dovolené v tomto termínu zavřeny.

Majitelé permanentek na minulou sezonu si mohli až do 30. června zajistit svá sedadla také pro nadcházející ročník, a to za zvýhodněnou cenu. Tento termín je však již minulostí.

Od pondělí 1. července bude Rotunda z důvodu dovolené na týden zavřena, zároveň nebude možné nové permanentky zakoupit ani online. Prodej se znovu rozběhne v pondělí 8. července, kdy budou do prodeje uvolněna také veškerá místa, která si loňští permanentkáři nepojistili pro novou sezonu.

Tlačítko PERMICE

Dovolená ve fanshopu

V týdnu od 1. do 5. července nebude ze stejného důvodu otevřeno ani v tygřím kamenném fanshopu. Zboží si budete moci objednat pomocí našeho e-shopu, nicméně veškeré objednávky budou distribuovány až po skončení dovolené, tedy v týdnu od 8. července.

Nezapomeňte se tedy včas vybavit na léto! V našem fanshopu a e-shopu právě probíhá výprodej loňské kolekce, díky němuž si můžete ulovit parádní kousky za skvělou cenu. Pro majitele permanentek navíc nabízíme slevu 10 % z ceny nákupu.

Přejít do e-shopu

fanshop top fotka 2018/19

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit