Bílí Tygři Liberec

Zahraj si hru Generali PUK a získej body pro svůj tým!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Jste pravým hokejovým fanouškem? Pak by vám určitě v mobilním telefonu neměla chybět aplikace Generali PUK! V této hře mohou mezi sebou změřit síly fanoušci všech českých extraligových a prvoligových celků.

Princip hry je velmi jednoduchý. Vaším cílem je vhodit puk co nejpřesněji do středového kruhu. Pokud se vám to podaří, získáváte bod, za trefu přímo na značku pro vhazování pak dva body. Takto se snažíte přesnými hody v sérii získat na své konto co nejvíce bodů, situaci vám naopak ztěžuje projíždějící rolba nebo fandící diváci.

Co dělá tuto jednoduchou hru, kterou snadno pochopí každý, tak zajímavou? Své body přičítáte na konto vašeho oblíbeného klubu a zároveň soutěžíte proti všem ostatním extraligovým a prvoligovým fanouškům. Předčít se samozřejmě snažíte také další příznivce vašeho klubu v rámci klubového žebříčku.

Jak si momentálně české týmy v tabulce vedou? To si můžete prohlédnout níže. Bílým Tygrům v tuto chvíli patří dvanáctá příčka s 1047 body. Dokážeme je společně posunout pořadím do vyšších pater?

tabulka týmů generali puk

Hru Generali PUK si může zahrát každý z vás! Stačí si stáhnout verzi pro iOS nebo Android podle vašeho telefonu. Odkazy na obě verze a další informace o hře naleznete ZDE. Hodně štěstí!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit