Bílí Tygři Liberec

Vzhůru na semifinále! Tygry čekají chomutovští Piráti

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Už v pátek vypukne v Home Credit Areně semifinále Generali play-off Tipsport extraligy ledního hokeje. Soupeřem našeho týmu budou Piráti Chomutov. Jak vypadá termínová listina semifinále?

Už v pátek 31. března v 17:20 hodin celá semifinálová série vypukne. Tygři si první příčkou v základní části zajistili výhodu domácího prostředí na úvod všech sérií play-off, ani semifinále tedy nebude výjimkou. Stejně jako v pátek se také o den později, v sobotu, Tygři představí proti Chomutovu v Home Credit Areně. Sobotní duel začne také v 17:20.

Následovat bude dvoudenní pauza, během níž dojde na třetí a čtvrtý zápas druhé semifinálové dvojice, Komety Brno a Mountfieldu HK. V úterý 4. dubna se naši hráči od 17:20 poprvé představí na chomutovském ledě, kam vyrazí také o den později, tedy ve středu 5. dubna. Úvodní buly středečního zápasu je předběžně naplánováno na tradičních 17:20.

Pokud série nebude po čtyřech zápasech rozhodnuta, znovu se přemístí pod Ještěd. K tomu dojde už v pátek 7. dubna. Případný šestý duel by hostila v neděli 9. dubna chomutovská SD Arena. Když ani tehdy nevzejde ze série finalista, naposledy by se Tygři proti Chomutovu představili v úterý 11. dubna.

Nenechte si ujít reprízu loňského čtvrtfinále, které Tygři zvládli poměrem 4:0. Máme se rozhodně nač těšit! Zajistěte si své místo v Home Credit Areně. Prodej vstupenek odstartuje už v pondělí v 7 hodin, více informací naleznete zde.

Boj o trůn pokračuje už v pátek! Těšíme se na vás.

Jakub Valský skóruje!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit