Bílí Tygři Liberec

Vstupenky na play-off půjdou do prodeje 20. února! Přednost budou mít majitelé permanentek!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Matematika hovoří jasně. Bílí Tygři mají 7 kol před skončením základní části extraligy jistý postup do play-off 2017! Nemohou skončit hůře, než na šestém místě. Jejich ambice ale míří rozhodně výš, vždyť ani obhajoba prezidentského poháru pro vítěze základní části není daleko.

Stejně jako se na zápasy ve vyřazovacích bojích budou chystat samotní hráči, připravit se mohou i všichni fanoušci. Jak v následujícím rozhovoru prozrazuje marketingová manažerka klubu Barbora Saitlová, vstupenky na čtvrtfinále půjdou do prodeje příští týden!

Je jisté, že Bílé Tygry nemine čtvrtfinále play-off, kdy si první fanoušci budou moci odnést vstupenky na první zápasy vyřazovacích bojů?
V tuto chvíli máme vypracovanou kompletní strukturu prodeje od čtvrtfinále, až do případného boje o titul. Samozřejmě nechceme nic zakřiknout, ale připraveni musíme být na všechny varianty. Předprodej vstupenek na první dva domácí duely čtvrtfinále zahájíme už 20. 2. v 9:00 na Rotundě Home Credit Areny. Až do pátku 3.3. upřednostníme majitele permanentních a klubových karet. Od pondělí 6. 3. pak bude spuštěn volný prodej vstupenek pro všechny fanoušky.

Zatím ale není jasné, na koho Tygři ve čtvrtfinále narazí…
Zatím není znám ani soupeř, ani termín. Na to nám dají odpověď poslední zápasy základní části.

Marketingová manažerka Barbora Saitlová o lístcích na play-off:

"Pokud chtějí mít fanoušci absolutní jistotu, že o zápasy play-off nepřijdou a nechtějí ani čekat ve frontách, nabízíme jim stále k prodeji permanentní vstupenku do Česká Spořitelna Klubu, která je platná i pro zápasy play-off. Aktuálně ji stále máme v nabídce s výraznou, téměř poloviční slevou. Věříme a doufáme, že se Tygři prokoušou v play-off zase hodně daleko a u jejich cesty by neměl žádný opravdový fanoušek chybět. Už teď je jasné, že hráči budou potřebovat bouřlivou domácí kulisu a ta nejlépe vyzní v po strop naplněné hale."


V minulém roce měli permanentkáři v rámci předkupního práva možnost dokoupit si vstupenky nejen na své stálé sedadlo. Bude to letos obdobné?
Majitelé celosezónních vstupenek jsou takovým naším „klubovým zlatem“, právě těmto věrným fanouškům se rádi odvděčíme za jejich přízeň. Stejně jako vloni tak budou mít permanentkáři možnost koupě na čtvrtfinále až 4 vstupenek. Konkrétně tedy 1 vstupenky na své stálé sedadlo a dalších 3 vstupenek na další místa. Stejné to je i co se týká Česká Spořitelna Klubu, tam ale samozřejmě jde jen o dokup těch „dalších třech míst“, protože naše klubovky, na rozdíl od permanentek, platí i na play-off.

Jaká bude cena vstupenek na play-off?
Cena se zvedá minimálně. Vstupenka na play off bude dražší v průměru o deset korun oproti loňskému roku. Stejně jako v loňském roce zachováme rovněž slevu pro děti do 140 cm, která vyjde na 100 korun. Zachováme také slevy pro držitelé průkazu ZTP+P.

Půjde zakoupit vstupné na play-off online?
Už od konce loňské sezóny až doposud jsme hledali způsob, jak umožnit majitelům klubových a permanentních karet nákup vstupenek na play-off prostřednictvím internetu. Zatím se nám ovšem nepodařilo nalézt uspokojivé řešení. Vstupenky v rámci předkupního práva proto budou v prodeji opět pouze na Rotundě Home Credit Areny. Se zahájením volného prodeje od pondělí 6.3. bude současně spuštěn i online prodej v síti TicketPro.



Bude v době play-off upravena prodejní doba na Rotundě?
Budeme operativně jednat v případě, že bude na nákup vstupenek jen velmi málo času. V případě 5. a 7. zápasů se může jednat opravdu jen o hodiny, kdy bude možné vstupenky zakoupit. Proto jsme připravení na rozšíření otvírací doby do brzkých ranních či pozdních nočních hodin a počítáme rovněž s možností, že by na Rotundě bylo otevřeno i o víkendu. O takových změnách budeme fanoušky včas informovat prostřednictvím našeho webu a dalších klubových informačních kanálů.

Vloni byl o zápasy Bílých Tygrů v play-off velký zájem. Home Credit Arena byla s jedinou výjimkou ve čtvrtfinále pokaždé vyprodána. Co byste doporučila fanouškům, kteří chtějí mít jistotu, že se na zápasy ve vyřazovací části dostanou?
Určitě by fanoušci neměli váhat s nákupem. A to i ti, kteří mají permanentky. Akce s dokupem vstupenek totiž bude platit pouze do naplnění kapacity Areny a může se tedy stát, že ani permanentkáři se nedostanou ke vstupenkám v takovém počtu, v jakém by si přáli. Samozřejmě s výjimkou jejich vlastních sedadel, která mají v době předkupního práva automaticky rezervována. Majitelé sezónních vstupenek by si také měli dopředu rozmyslet, kolik vstupenek chtějí nakoupit, protože ve chvíli, kdy uplatní své permanentky na nákup lístků, znovu už na stejné permanentky nebude umožněn další dokup.



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit