Bílí Tygři Liberec

Vstupenky na play-off Champions Hockey League jsou v prodeji!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Další extraligový domácí duel sice čeká Tygry až v pátek 7. října, i tak však můžete do Home Credit Areny zavítat na ostrý soutěžní duel o něco dříve. Už v úterý 4. října v 18 hodin totiž vstoupí náš tým do play-off hokejové Ligy mistrů proti švédskému Färjestadu. Buďte u toho!

Logo Färjestadu
Devítinásobný švédský mistr prokázal už v základní skupině, že se s ním musí počítat. Tým, v němž patří už čtvrtou sezonu mezi ofenzivní tahouny český útočník Milan Gulaši, postoupil ze skupiny na prvním místě a nerad by končil hned v prvním kole play-off, jako tomu bylo v jeho případě před rokem.

Färjestadu se zatím vede také v domácí soutěži. Švédská SHL má v tuto chvíli za sebou dvě kompletní kola a tým z Karlstadu dokázal v obou případech zvítězit. Ve druhém kole mimochodem přehrál na půdě soupeře Linköping, přes který dokázali Tygři postoupit v play-off minulého ročníku CHL. Zastavit rozjetého soupeře nebude snadné.

Vzájemný souboj bude pikantní zejména pro obránce Martina Ševce. Ten oblékal dres Färjestadu ve čtyřech sezonách a byl u toho, když tento tým získal v roce 2011 zatím svůj poslední titul. Nyní bude Ševc stát na opačné straně barikády. Jak si spolu se spoluhráči proti švédskému klubu povede? Přijďte Bílé Tygry podpořit a pomoct jim vytvořit si co nejlepší výchozí pozici do odvety!

Vstupenky

Vstupenky na play-off CHL jsou v prodeji od minulého úterý za jednotnou cenu 100 Kč a je možné je zakoupit i online v síti TicketPro. Pro děti do 140 cm bude v prodeji vstupné za symbolickou 1 Kč a držitelé permanentek a klubových permanentek na sezónu 2016/2017 mají vstup opět zcela zdarma.

Úvodní buly bude v Home Credit Areně vhozeno v 18:00. Žeňme společně Bílé Tygry za postupem! Jsme jeden tým!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Top 3 okamžiky sezóny: Tisícovka i premiérové branky

Liberec byl první volba. Čeština mi v kabině chyběla, říká po návratu Kváča

Martin Faško-Rudáš a Michal Ivan se představí na mistrovství světa!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit