Bílí Tygři Liberec

Vstupenky na osmifinále Ligy mistrů jsou v prodeji!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Osmifinále Ligy mistrů se blíží! Stejně jako v minulé sezoně dokázali Bílí Tygři postoupit mezi šestnáctku nejlepších týmů. V úterý 1. listopadu v Home Credit Areně a následně o týden později ve Vítkovicích budou bojovat o premiérovou účast ve čtvrtfinále. Přijďte náš tým podpořit!

Půjde navíc o velmi pikantní souboj. Tygři totiž poprvé v rámci této prestižní mezinárodní soutěže narazí na českého soupeře. Vítkovice neměly nijak lehkou cestu ze skupiny, v těžké konkurenci německého Krefeldu a finského Kärpätu totiž skončily na druhém místě pouze o bod před Krefeldem. Zato v play-off si počínaly až neuvěřitelně suverénně.

Proti Nitře, která naopak svou skupinu J s devíti body ovládla, nedopustily sebemenší zaváhání. Už v prvním duelu dokázaly Vítkovice zvítězit vysoko 7:0 a o postupu bylo prakticky rozhodnuto. K tomu navíc přidaly také výhru 5:0 na slovenském ledě a se skóre 12:0 jednoznačně prošly do další fáze soutěže. Dokáží je Bílí Tygři zastavit?

Vstupenky

Vstupenky jsou v prodeji za jednotnou cenu 100 Kč a je možné je zakoupit i online v síti TicketPro. Pro děti do 140 cm bude v prodeji vstupné za symbolickou 1 Kč a držitelé permanentek a klubových permanentek na sezónu 2016/2017 mají vstup opět zcela zdarma.

Úvodní buly bude vhozeno v 18 hodin. Dokáží si naši hráči vytvořit dobrou pozici pro odvetu a proklouznou poprvé ve své historii mezi osm nejlepších celků Champions Hockey League? Přijďte Tygry celku podpořit! Play-off hokejové Ligy mistrů pokračuje!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit