Bílí Tygři Liberec

Vstupenky na čtvrtfinále CHL v prodeji!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Postupem přes obhájce trofeje, švédskou Frölundu, dosáhli Bílí Tygři v hokejové Lize mistrů na historický úspěch. Vždyť Frölundu dosud v cestě do finále ještě žádný soupeř nezastavil. Nyní čeká ve čtvrtfinále Pešánovy svěřence souboj s Curychem. U toho nesmíte chybět!

ZSC Lions si zajistili postup v souboji s Nottinghamem Panthers. Nyní se schyluje k dalšímu souboji kočkovitých šelem. Už 5. a 12. prosince se rozhodne, kdo doputuje do semifinále hokejové Ligy mistrů. Podaří se Bílým Tygrům protáhnout skvělé tažení prestižní soutěží?

První utkání odehraje náš tým v úterý 5. prosince od 19:15 na ledě liberecké Home Credit Areny. Ta vůbec poprvé zažije atmosféru čtvrtfinále Champions Hockey League. U toho nemůže žádný správný fanoušek Bílých Tygrů chybět!

Vstupenky za 150 Kč, permanentkáři zdarma

Ani přes postup do další fáze soutěže nepřikročili Tygři k výraznému zdražení ceny vstupného. Lístky tak budou k dostání za jednotnou cenu 150 Kč, děti do 140 cm výšky mají jako již tradičně vstup za pouhou symbolickou 1 Kč. Vstupenky půjdou do prodeje v neděli od 14 hodin, zajistit si je tak můžete také před utkáním s Kometou Brno.

Majitelé permanentních vstupenek mají také toto utkání v ceně svých sezónních karet.

Přijďte Bílé Tygry svým fanděním podpořit v boji o semifinále hokejové Ligy mistrů! Bude tažení našeho týmu prestižní evropskou soutěží pokračovat i nadále?

Nástup!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit