Bílí Tygři Liberec

Vstupenky na 5. čtvrtfinále jdou do prodeje v pondělí!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Po nedělním třetím utkání čtvrtfinálové série s Plzní je jisté, že se série pod Ještěd opět vrátí. Zajistěte si svá místa v Home Credit Areně včas! Prodej vstupenek startuje už v pondělí!

Systém vstupenek na 5. čtvrtfinále

Jako vždy budou mít nejprve předkupní právo majitelé permanentních vstupenek na základní část 2016/17, neboť právě toto předkupní právo je jednou ze stěžejních výhod nákupu permanentky. Už v pondělí od 7 hodin ráno tak budou moci zakoupit přednostně vstupenky na svá místa. Systém zůstává stejný, jako u předchozích domácích utkání čtvrtfinále.

Každý permanentkář si tedy ke svému místu může zakoupit ještě tři další lístky na dosud neobsazená místa. V pondělí bude prodej probíhat od 7 do 18 hodin, využít předkupní právo pak mohou majitelé permanentek také v úterý od 7 do 12 hodin.

Zbylá místa jdou v úterních 12 hodin do volného prodeje. Prodej bude probíhat až do 18 hodin. Zakoupit vstupenky můžete i ve středu od sedmi hodin až do startu utkání. Také ve volném prodeji je možné zakoupit až čtyři vstupenky na osobu, což platí do vyprodání kapacity.

Majitelé klubových sedaček mají samozřejmě také na tento zápas vstup v ceně své celosezónní vstupenky. Mohou rovněž využít akci nákupu až tří vstupenek ke své permanentní vstupence v době předprodeje.

Ceny

Pro 5. čtvrtfinále platí stejný ceník, jako pro předchozí dva čtvrtfinálové duely. Pohybují se od 160 Kč ve 4 N.P. do 280 Kč v 1. kategorii. I do v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

tabulka ceny play-off

Otevírací doba na Rotundě před 5. čtvrtfinále

pondělí 20. března 7-18 hodin (předprodej pro permanentkáře)
úterý 21. března 7-12 hodin (předprodej pro permanentkáře)
úterý 21. března 12-18 hodin (volný prodej)
středa 22. března 7 hodin až do začátku utkání (volný prodej)

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit