Bílí Tygři Liberec

Volno se chýlí ke konci. V pondělí startuje příprava i prodej permanentek!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Hokejisté si v době probíhajícího mistrovství světa užívají zaslouženou dovolenou. Ta se ale chýlí ke konci! Už v pondělí odstartuje Bílým Tygrům příprava na sezonu 2017/18. Spolu s tím navíc půjdou do prodeje permanentní vstupenky na nový ročník!

Od konce stříbrného ročníku uplynulo sotva několik týdnů, už v pondělí 22. května ale vypukne příprava na nadcházející sezonu. Bílé Tygry čeká náročný, ale také velmi pestrý program. Pod taktovkou kondičního kouče Aleše Pařeze absolvují během osmi týdnů celkem šestitýdenní tradiční přípravu na suchu.

Tu si doplní také speciálním programem, který se Tygrům osvědčil už v předchozích sezonách. Po prvních dvou týdnech přípravy na suchu totiž absolvují nezvykle už začátkem června týden přípravy na ledové ploše. Po něm se ale na další téměř měsíc opět vrátí k tradičnímu nabírání tolik potřebné kondice.

V první polovině července si hráči a realizační tým užijí ještě jeden týden volna a 17. července se konečně natrvalo přesunou na led. "Těch osm týdnů je podle nás dostačující a mužstvo by mělo být připraveno na nový ročník podobně dobře, jako na ty dva předchozí," věří asistent trenéra Karel Mlejnek.

Startuje předprodej permanentek!

Datum 22. května však není klíčové jen pro hokejisty. Na novou sezonu se budou moci připravit také fanoušky, protože už v 8 hodin ráno odstartuje předprodej permanentních vstupenek. A stejně jako před rokem čeká příchozí zájemce zajímavý program.

Prodejní místo na Rotundě v areálu Home Credit Areny bude otevřeno už od 8:00 (oproti obvyklým 9:00) a ten, kdo si přijde pro permanentku v následujících 90 minutách, se může těšit na lehkou snídani nebo na volnou permanentní vstupenku na hudební festival Benátská (pro prvních 20 permanentkářů). Majitel vůbec první permanentky obdrží také Tygří dres podepsaný hráči A-týmu.

Vedle speciálních dárků v den zahájení prodeje se mohou všichni majitelé nových permanentních vstupenek těšit také na praktický věcný dar s novým tygřím vizuálem, který ocení zejména v letních měsících (k vyzvednutí bude až do 30. 9. 2017). Nově ke každé permanentce přináleží také slevová karta na zboží Adidas v prodejně Lion Sport a poukaz na 100 Kč, který lze uplatnit ve fanshopu Bílých Tygrů či při nákupu občerstvení na ochozu Home Credit Areny.

Už obvyklou a nespornou výhodou jsou pak slevy s programem Bonus Karta a také předkupní právo na zápasy play-off a na novou sezónu. Permanentka na novou sezónu zaručuje rovněž volný vstup na domácí zápasy Bílých Tygrů v základní skupině Champions Hockey League.

Přijďte si už v pondělí zajisti své místo v Home Credit Areně! Více informací naleznete zde. grafika jsme zpět

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit