Bílí Tygři Liberec

Velká letní fotosoutěž má za sebou téměř polovinu!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Během celých letních prázdnin máte příležitost zúčastnit se Velké letní fotosoutěže, z níž už léto odkrojilo takřka polovinu. Máte zajímavou fotografii z oslav premiérového titulu Bílých Tygrů? Pošlete nám ji a můžete získat permanentní vstupenku na blížící se sezonu.

Celou sezonou jste skvělou podporou hnali Bílé Tygry ze premiérovým ziskem extraligového titulu. Jak probíhaly oslavy hokejistů na ledě nebo po příjezdu do Home Credit Areny, to všichni víme. Ale jak jste tento historický úspěch slavili vy? Máte z oslav zajímavou fotku? Pošlete nám ji! Autor nejzajímavějšího a nejoriginálnějšího snímku se může těšit na odměnu v podobě permanentky na nový ročník.

V loňské prázdninové soutěži se z vítězství radoval tygří fanoušek z Německa a právě němečtí fanoušci si zatím počínají nejaktivněji také v dosavadním průběhu letošní soutěže. Máte také vy svůj zajímavý snímek? Třeba to bude právě ten výherní!

Pravidla

Fotografie, které vyberete do soutěže, nám zašlete na e-mailovou adresu soutez@hcbilitygri.cz. Své snímky můžete posílat až do 31. srpna, každý soutěžící může zaslat pouze jeden.

Z došlých fotografií bude porotou vybrán vítěz, který obdrží permanentní vstupenku na následující sezonu, jež mu bude slavnostně předána před prvním extraligovým utkáním. Soutěžní snímky se budou v průběhu soutěže objevovat také na našich sociálních sítích a vítězná fotografie rovněž na našem webu, jejich zasláním tedy zároveň souhlasíte s možností jejich zveřejněním.

Ukažte nám, jak jste slavili mistrovský titul vy!

Pořadatelem soutěže je redakce webových stránek www.hcbilitygri.cz. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž bez udání důvodu upravit nebo zrušit. Na výhry není možné uplatňovat právní nárok.

g

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit