Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Už ať to vypukne! Čekání bylo dlouhé, zní z kabiny před play-off

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Pro některé to bude jedna z prvních zkušeností s play-off, pro ty zkušenější zase již mnohé. Celá kabina je však před čtvrtfinále pořádně natěšená. Podívejte se sami!

Poctivá příprava je u konce, přichází čas play-off! Bílí Tygři mají za sebou takřka dvoutýdenní období bez jediného zápasu, což se však již ve středu změní. "Už se těším! Pauza byla dost dlouhá, navíc jsme do neděle neznali soupeře, takže jsme ani nevěděli, na koho se připravujeme. Teď už máme za sebou i nějaký meeting a jen čekáme, kdy to vypukne," říká lídr tygří smečky kapitán Branko Radivojevič.

"Bude na nás ve čtvrtfinále velký tlak, protože jsme považováni za favority a čeká nás těžký a houževnatý soupeř. Musíme se s tím smířit a připravit se na to. Přeci jen už mají nějaké zápasy v nohách. Musíme hrát agresivně, tvrdě a s chladnou hlavou a můžeme uspět," dodává další z velezkušených hráčů Ján Lašák.

Souhlasí s ním i mladík Dominik Lakatoš, pro nějž to naopak bude teprve druhé extraligové play-off. "Vždy je dobré klást si před sebe velké cíle, ale podstatné je brát to s pokorou a jít si za tím!"

Na čtvrtfinále se těší i trenér Filip Pešán. Co soudí o současné kabině v porovnání s tou mistrovskou? "Myslím si, že náš loňský tým byl o malinko individuálnější. Letos je chemie v šatně a parta podle mě ještě o chloupek lepší! Před play-off jsme v pořádku a stoprocentně připravení. Už se těšíme, až to vypukne," potvrzuje slova hráčů.

Podívejte se na další hlasy hráčů před čtvrtfinále play-off.

A nyní perlička na závěr. Každý se na play-off připravuje tak trochu podle sebe. Jánko Lašák například zvolil jednu velmi ekologickou variantu a staral se o zeleň v okolí Liberce.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit