Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Ohlédnutí za uplynulým týdnem v obrazech

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Uplynulý týden byl po přípravném období opět nabit akcí. Tygři se o víkendu nejprve zúčastnili hudebního festivalu Benátská!, kde rozdali stovky podpisů, a následně sehráli dvojici přípravných duelů. Pojďme si tyto události připomenout ve videích.

Konec července patřil ve sportovním areálu ve Vesci hudebnímu festivalu Benátská!, na kterém ani letos nechyběli Bílí Tygři. Návštěvníci festivalu se mohli vyfotit s trofejemi z uplynulé sezony, Tygři se v soutěži dočkali nového permanentkáře a došlo také na autogramiádu, která se těšila obrovskému zájmu. Celou akci si můžete připomenout v následující reportáži.

Pak už ovšem Bílí Tygři opět nazuli brusle a v úterním prvním přípravném duelu změřili síly s Piráty z Chomutova. Přestože naši hráči předvedli solidní výkon a soupeře přestříleli, vinou nedisciplinovanosti a neproměňování šancí nakonec skončili poraženi 1:2.

Na ledě dostaly šanci všechny letní posily. Svou premiéru v brankovišti si tak odbyl Roman Will, brankou se uvedl navrátilec Milan Bartovič a na ledě se rozhodně neztratil ani mladík Matouš Bělohorský. Právě ti duel hodnotili v následujícím videorozhovoru.

Už ve čtvrtek dopoledne čekala naše hráče repríza semifinále play-off loňského extraligového ročníku. Proti Mladé Boleslavi to dlouho vypadalo, že opět příliš branek nepadne. V závěrečných minutách se však s góly roztrhl pytel a Tygři nakonec zvítězili 4:2.

Spolupráce klapala hlavně útočnému triu Birner - Bulíř - Svačina, které se postaralo hned o tři ze čtyř gólů. Právě Svačina s Bulířem a spolu s nimi Jan Stránský hodnotili duel v pozápasovém videorozhovoru.

Také tento týden čekají naše hráče zajímavé duely. Nejprve se ve čtvrtek představí opět proti Mladé Boleslavi, tentokrát na ledě soupeře, a v sobotu přivítají v Home Credit Areně Chabarovsk z Kontinentální hokejové ligy. Přijďte se na měření sil extraligových šampionů s týmem z KHL podívat a podpořte naše hráče! Buďte u toho! Utkání startuje v 16 hodin.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit