Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Letní kemp Bílých Tygrů bude patřit ročníkům 2004 - 2008

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Ve dnech od 16. do 21. července 2017 pořádá klub Bílí Tygři Liberec již tradiční letní hokejový kemp. Tentokrát bude patřit ročníkům 2004 - 2008 a účastnit se ho budou i hráči A-týmu. Ve videu naleznete jak bližší informace, tak rozhovor s hlavním trenérem kempu Milanem Plodkem.

Kromě rozsáhlého doprovodného programu se hráči mohou těšit i na několik tváří mistrovského A-týmu. Patronem kempu se stal Michal Bulíř, který si v aktuálním ročníku odbyl reprezentační debut.

„Pro každou skupinu jsou nachystány dvě hodiny ledu denně, ale když bude potřeba, není problém další tréninky přidat. Vše se bude odvíjet podle toho, jaká kategorie bude převládat," prozradil Milan Plodek.

„Kromě ledových ploch máme připravenou i gymnastickou halu, která je perfektně vybavena a hráči si to tam moc užívají. Dále bude k dispozici střelnice a nespočet venkovních i vnitřních hřišť. Program bude jak hokejový, tak máme v plánu například i kino nebo Ještěd a okolí. Kluci, jenž dorazí z jiných měst, určitě rádi uvidí i něco z našich hor," doplňuje hlavní trenér kempu.

some_text some_text

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit