Bílí Tygři Liberec

V souvislosti se sobotním utkáním budou posíleny tramvajové linky městské hromadné dopravy

Date of publication Author Klub

Liberec - Sobotní utkání proti Mountfieldu HK se odehraje netradičně již od 11 hodin, což s sebou vzhledem k souběhu konaných akcí přinese značné komplikace. Bílí Tygři Liberec spolu s Dopravním podnikem měst Liberce a Jablonce vyjednal posílení tramvajových linek, které přivezou fanoušky do blízkosti Home Credit Areny.

V danou dobu se kromě čtvrtfinále play-off uskuteční ve Sport Parku Liberec a jeho bezprostředním okolí i trampolínové závody, celorepublikový turnaj malých hokejistů a také Liberecké Všeho Trhy. V důsledku toho bude uzavřeno centrální parkoviště a také další možnosti parkování budou velmi omezeny. Více informací o omezeních naleznete ZDE.

Klub na zmíněná omezení zareagoval a vyjednal s Dopravním podnikem měst Liberce a Jablonce posílení spojů tramvajové linky č. 3, která přiveze fanoušky do blízkosti Home Credit Areny.

Namísto jednotlivých vozů budou linku od 9:00 obsluhovat tramvajové soupravy, které budou jezdit podle daného jízdního řádu. Pokud tyto soupravy nezvládnou uspokojit potřeby fanoušků, Dopravní podnik je v případě potřeby připraven spoje posílit.

Vzhledem k očekávané komplikované dopravní situaci naopak nebude možné využít k dopravě do Home Credit Areny autobusovou linku č. 17. Ta v sobotu nebude zastávku "Aréna" v čase od 7:30 do 18:00 obsluhovat.

Doprava bude v okolí Home Credit Areny řízena hlídkami Policie ČR a pořadatelské služby. Prosíme fanoušky, aby dbali jejich pokynů a využili v co nejhojnější míře k dopravě na utkání městskou hromadnou dopravu.

Celé vyjádření Dopravního podniku měst Liberce a Jablonce naleznete ZDE

Další zářez na pažbu pro Kvapila

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit