Bílí Tygři Liberec

V semifinále jde do tuhého! Vybojují Tygři na domácím ledě mečbol?

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - Chomutovští ve dvou domácích utkáních srovnali stav semifinále na 2:2, a tak se série stěhuje zpět do města pod Ještědem. V pátém utkání už půjde opravdu o hodně. Získají Liberečtí mečbol k postupu do finále?

Bílí Tygři Liberec - Piráti Chomutov 2:2 (4:1, 4:3pp, 0:2, 3:5)

První utkání na ledě Chomutova bylo dlouho vyrovnané. Obě mužstva sice měla několik slibných příležitostí, jenže oba brankáři působili neprůstřelně. Zápas nakonec rozhodla ve třetí třetině situace nedáš-dostaneš. Severočeši nejdříve neproměnili přečíslení dva na nikoho a z následné akce Chomutova inkasovali rozhodující branku.

I čtvrtý zápas série byl velmi vyrovnaný. Liberečtí se sice dostali v úvodní dvacetiminutovce do vedení, jenže Piráti utkání otočili a získali dvoubrankový náskok. Hosté sice v závěrečných minutách utkání zdramatizovali, Chomutov už si ale vítězství vzít nenechal a vyrovnal stav semifinále na 2:2.

Reportáž z třetího zápasu
Reportáž z čtvrtého zápasu

Můj stadion, můj hrad

Výhoda domácího prostředí je v play-off opravdu klíčová. Žádný z týmů nechce dopustiti porážku před vlastními fanoušky. Jinak tomu není ani v sérii s Chomutovem, ve které byl zatím vždy úspěšný domácí tým.

Z tohoto pohledu budou mít v pátek svěřenci trenéra Filipa Pešána menší výhodu. Nečeká je ovšem vůbec jednoduchý souboj, Piráti budou po dvou výhrách na domácí půdě určitě nabuzení. Opět se dá očekávat napínavá a nelítostná bitva. Vítěz utkání totiž získá mečbol celé série.

Ani tentokrát se Tygři neobejdou bez podpory svých fanoušků. Přijďte je podpořit a pomozte vytvořit ohlušující atmosféru. Úvodní buly padne před kamerami České televize přesně v 17:20.

Radim Šimek před pátým utkáním: „Je to 2:2 a jede se znovu od nuly. Máme před sebou pátý zápas, který se bude hrát v Liberci. Musíme ho zvládnout a poté se porvat o čtvrté vítězství.“

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit