Bílí Tygři Liberec

V prvním přípravném utkání Tygři narazí na Spartu. Vstupné zdarma!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Bílí Tygři vstoupili do dalšího týdne přípravy, který navíc v pátek zpestří první přípravné utkání. V 11 hodin se náš tým utká v repríze předloňského extraligového finále play-off s pražskou Spartou.

Stejně jako minulý týden se v tuto chvíli Bílí Tygři připravují pod taktovkou asistenta Karla Mlejnka, hlavní kouč a sportovní manažer Filip Pešán si totiž plní reprezentační povinnosti s národním týmem do dvaceti let. K ruce má také videokouče Aleše Vladyku, trenéra brankářů Martina Lásku a týmového lékaře Romana Mizeru.

Po návratu z Finska, kde v pondělí a úterý odehraje dvacítka přípravné zápasy, si však Pešán se svými kolegy od zápasů příliš neoddychne. Už v pátek v 11 hodin totiž povede Bílé Tygry v prvním přípravném duelu nové sezony. Do Liberce zavítá hned na úvod velmi zajímavý soupeř, pražská Sparta.

Zleva: Krenželok, Lakatoš, Plutnar

Kromě ní se Bílí Tygři postupně utkají také s Chomutovem a Hradcem Králové. "Naším cílem je hrát s kvalitními soupeři a dobře se tak připravit na sezonu. Kvalita našich soupeřů, Sparty a loňských semifinalistů Chomutova či Hradce Králové, tomu podle mě odpovídá," vysvětluje Karel Mlejnek.

Páteční zápas se Spartou bude mít ještě spíše tréninkový charakter, čemuž odpovídá i netradiční čas utkání. Úvodní buly padne už v 11 hodin. Vstup na utkání bude zdarma. Tradičnímu zápasovému režimu bude odpovídat až domácí přípravný zápas s Hradcem Králové, který Bílí Tygři sehrají 17. srpna.

I tak však jistě půjde o zajímavou konfrontaci. Sparta během léta poněkud obměnila kádr. Za sebou má dosud jeden týden přípravy na ledě, teprve pro tento týden se pak přestěhovala na tradiční tréninkovou plochu do Holešovic. Také pro pražský tým půjde o první přípravné střetnutí nové sezony.

Jak si Bílí Tygři proti Spartě povedou? To se ukáže v pátek od 11 hodin.

Zleva: Bakoš, Šmíd, Ordoš

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit