Bílí Tygři Liberec

Utkání se Zlínem s autogramiádou a programem pro děti, aneb možná přijde i kouzelník!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Libere - V neděli 21. ledna Bílí Tygři přivítají v Home Credit Areně zlínské Berany a toto utkání zpestří speciální doprovodný program pro rodiny s dětmi a po skončení zápasu také autogramiáda kompletního týmu Bílých Tygrů. I proto je začátek zápasu, jak je v tomto případě už tradicí, posunut na 15:00. Ovšem první hry a soutěže pro dětské návštěvníky začnou už ve chvíli otevření haly, tedy ve 14:00.

Předzápasová hra

Pro nejmenší bude před začátkem utkání (14:00-15:00) při vstupu do areny připraven „lehký hokejový trénink“, kdy na 4 stanovištích musí prokázat své schopnosti. Vyzkouší si střelbu na branku, poznávání hráčů a jejich čísel, či pravý „hokejový balanc“. Po úspěšném absolvování tréninku si pak děti mohou vytočit některou ze zajímavých cen na kole štěstí.

Možná přijde i kouzelník

Přijde určitě! Stane se tak v přestávce mezi 1. a 2. třetinou. V prostoru u infopultu Home Credit Areny vystoupí se svou magickou show kouzelnický bavič a performer Čárykluk, během jehož vystoupení nebývá nouze nejen o triky, ale i o legraci. V rámci programu dětského utkání dále nebude chybět ani tradiční přestávkové exhibiční utkání nejmenších Tygrů a speciální hudební playlist.

Autogramiáda týmu

Přibližně hodinu po skončení utkání bude na programu autogramiáda kompletního A- týmu Bílých Tygrů. Hráči se budou podepisovat přímo v prostorách Home Credit Areny v sektoru Česká Spořitelna Klubu. Stejně jako v případě posledních dvou podpisových akcí bude kladen důraz na bezpečnost a plynulý průběh autogramiády.

Do prostoru, kde se autogramiáda uskuteční, se bude vcházet přes turniket hlídaný ostrahou a druhým vstupem se bude zase odcházet ven tak, aby se lidé nehromadili před hráči a nebránili tak dalším zájemcům o podpisy. Ve fanshopu i ve stáncích na ochozu Areny budou při této příležitosti v prodeji speciální podpisová trička s tygří soupiskou a další upomínkové předměty.

V mezičase od konce utkání do začátku autogramiády bude fanoušky bavit moderátor Jan Havlíček a také DJ Aleš Matoušek. Podpisová akce bude trvat přibližně 90 minut.

Jaroslav Janus

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Zažijte finálový víkend! Vstupenky na světový šampionát jsou stále k dispozici

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit