Bílí Tygři Liberec

Utkání s Brnem přineslo rekordní výhru v Hokejové tombole 50 na 50

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Přijít na hokej a odcházet o téměř 17 tisíc bohatší. Že to zní jako sc-fi? Přesně to se povedlo výherkyni V. Pajkrtové, která si koupila vítězný los v Hokejové tombole 50 na 50. Domů si tak odnesla 16 850 Kč.

Prodejem tiketů byli v neděli pověřeni malí druháci a velmi se jim to dařilo. Celkem prodali tikety za 33 700 Kč, což je dosud nejvyšší částka, kterou během této sezony extraligový tým během jednoho utkání vybral. Díky tomu vznikla také rekordní výhra ve výši 16 850 Kč, která překonala dosud vedoucích 16 225 Kč z utkání Bílých Tygrů s Pardubicemi.

Celkově se na domácích utkáních Bílých Tygrů podařilo vybrat už 259 000 Kč, z čehož polovinu si odnesli výherci a druhá polovina putovala jednotlivým mládežnickým kategoriím. V Třinci, který je v pořadí druhý, se vybralo o více než 20 tisíc méně, Oceláři přitom hráli už 12 domácích duelů proti 10 libereckým.

Výhra až 50 tisíc!

Hokejová tombola 50 na 50 je atraktivní soutěž, která fanouškům umožňuje odcházet ze zápasu s velmi zajímavou výhrou a zároveň podporuje projekty vybrané klubem. Soutěžící si kupují výherní tikety za 50 Kč a celková částka, kterou za tikety utratí, se následně rozdělí na dvě poloviny.

Půlku si odnese majitel vítězného vylosovaného tiketu, druhá polovina obnosu pak putuje v případě Bílých Tygrů na podporu konkrétní kategorie mládežnické akademie TJ Bílí Tygři Liberec. Za tuto částku mohou tyto kategorie vycestovat na turnaje nad rámec jejich pravidelných soutěží a nadále vylepšovat své hokejové dovednosti.

Na konto mládeže putují prostředky na většině ze 12 stadionů, kde tombola probíhá. Celkem se takto soutěží ve stáncích jedenácti extraligových klubů a také v Českých Budějovicích, jejichž Motor působí ve WSM lize. Nejvíce se však dosud podařilo vybrat v liberecké Home Credit Areně. Kompletní pořadí naleznete zde.

Pomáhá tomu také způsob, jakým jsou tikety prodávány. O jejich nabízení se totiž starají sami hokejisté dané kategorie v doprovodu svých rodičů. Kdo ví, třeba to budete právě vy, na koho se usměje štěstí v příštím kole soutěže. Hokejová tombola 50 na 50 totiž v Home Credit Areně probíhá na každém domácím extraligovém utkání!

Vyprodaná aréna vítá liberecké hokejisty

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit