Bílí Tygři Liberec

Tygři zakončili svou podpisovou tour v libereckém Géčku

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Ve středu odpoledne se uskutečnil Tygří den u Obchodního centra Géčko. I když panovalo veliké horko, našlo si na autogramiádu cestu hodně fanoušků. Kromě podpisů od hráčů „A“ mužstva mohli získat také ceny ze soutěží, které si pro ně liberecký klub připravil.

Ačkoliv akce oficiálně začínala s odbitím čtvrté hodiny odpolední a podepisování hráčů dokonce ještě o hodinu déle, ale už v 15:30 se na autogramy vytvořila značná fronta. Program zahájili na pódiu tiskový mluvčí klubu Martin Kadlec a Jan Havlíček, kterého můžete znát jako moderátora domácích zápasů Liberce. Tato dvojice provázela velice zábavnou formou fanoušky po celou dobu konání události.

Dělo se toho opravdu mnoho. Diváci se mohli například v názorné ukázce dozvědět, jak se při zápase dorozumívají roztleskávačky. Dále si mohli mezi sebou zasoutěžit v oblékání hokejové výstroje na čas nebo si zahrát hokej na PS4 proti samotným hráčům. Nechyběli ani stanoviště se Stiga hokejem, či nácvikem střelby.

Okolo páté za intenzivního potlesku už přijel týmový autobus a přivezl téměř celé mužstvo. Někteří hráči totiž ještě doháněli spánkový deficit po cestě z norského Lørenskogu, kde Severočeši vybojovali postup do play off CHL. Tygři nejdříve předali dárek předsedovi fanklubu a poté se vydali vstříc dlouhé frontě fanoušků.

Přestože se řada zdála být nekonečná, liberečtí hokejisté trpělivě podepisovali a nakonec se na každého dostalo. „Dnešek jsme si užili, bylo to parádní,“ svěřila se jedna maminka, jejíž malá dcera si hrdě oblékla plně popsaný dres. „Je to super, že sem za námi přišlo tolik lidí,“ pochvaloval si kulisu útočník Dominik Lakatoš a zároveň dodal: „Dnes jsem toho sice moc nenaspal, ale držím se.“ Vrcholem dne byla tombola, ze které si několik šťastlivců odneslo menší dárek. Svěřenci trenéra Pešána tímto zakončili svou podpisovou tour a nyní už se plně soustředí na své první extraligové utkání, které sehrají v neděli v Karlových Varech.

Fotogalerii z Tygřího dne před NC Géčko naleznete zde.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit