Bílí Tygři Liberec

Tygři vyrazili i za německými fanoušky

Date of publication Author Dominik Jakubec

Žitava/Liberec - Po pondělním startu v Jablonci se Tygří roadshow v úterý od 16 hodin přestěhovala do Žitavy, kde ji čekala druhá zastávka. A také němečtí fanoušci si celou akci s bohatým programem náležitě užili!

Na utkání do liberecké Home Credit Areny vyrážejí pravidelně celé zástupy německých fanoušků, pro které je Liberec nejbližším hokejovým městem. Z Německa pocházel také vítěz loňské Velké letní fotosoutěže a řada německy mluvících fanoušků byla také u zisku premiérového titulu. Bílí Tygři zkrátka táhnou také za hranicemi.

Tentokrát se ovšem role prohodily. Namísto, aby cestovali fanoušci za Bílými Tygry, vyrazili Tygři za nimi. Druhou zastávkou Tygří roadshow totiž byla nedaleká Žitava. "Je to skvělé, že myslí také na německé fanoušky," usmívala se postarší fanynka libereckého hokeje. A na žitavský Marktplatz zdaleka nedorazila sama.

Zástupy fanoušků si mohly užít plnohodnotný program, který měl oproti ostatním zastávkám roadshow jedinou významnější změnu - program byl moderován v němčině. Jinak si také němečtí příznivci mohli užít celou řadu soutěží, jako oblékání hokejové výstroje nebo hokej na playstationu. Došlo také na vystoupení oblíbených Tiger Cats.

Nejočekávanějším bodem programu však byla tradičně autogramiáda hráčů A-týmu bílých Tygrů. Do Žitavy vyrazila ostřílená trojice Michal Bulíř, Lukáš Vantuch a Jaroslav Vlach, kteří rozdali stovky podpisů. Zájem německých fanoušků si v lecčems nezavdal se zastávkami v českých městech.

Už zítra však opět Tygři vyrazí za svými českými příznivci. Třetí a závěrečnou zastávkou roadshow před odletem týmu k zápasu Ligy mistrů v Turku bude ve středu 31. srpna od 16 hodin Turnov. Celý koloběh roadshow pak definitivně uzavře ve středu 7. září Tygří den před NC Géčko, kde se můžete těšit na autogramiádu kompletního kádru. Buďte u toho!

Fotogalerii z roadshow v Žitavě naleznete zde.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit