Bílí Tygři Liberec

Tygři rukují do boje, v Brně půjde o vše!

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Už v úterý se opět rozjede finálový boj. Tygři míří do Brna, kde půjde o vše. Již nyní je jasné, že pro návrat na sever Čech musí naše mužstvo alespoň jednou vyhrát. Povede se mu to?

Dřina, pot, radost i zklamání

Úvodní dva finálové zápasy přinesly krásnou hokejovou podívanou. Diváci si během nich užili plno emotivních momentů okořeněných některými krásnými i šťastnými brankami. Oba dva týmy ukázaly svou sílu, naše mužstvo se ve druhém utkání hned třikrát na svého soupeře dotáhlo, po nešťastné teči během prodloužení ale Kometě podlehlo.

Do Brna tak Tygři pojedou za nepříznivého stavu, avšak to, že není v žádném případě rozhodnuto, asi netřeba připomínat. Play-off je nevyzpytatelné a někdy ani vedení 3:0 na zápasy nemusí zajistit lídrovi titul. Bitvy na brněnském ledě začínají shodně v 17:20.



Bilance na hřištích soupeře. Zkáza Pirátů i Plzně

Brněnská DRFG Aréna pro Tygry jako kdyby v uplynulých letech byla začarovaná. To však platí pro základní část, během vyřazovacích bojů může naše mužstvo začít psát úplně novou kapitolu příběhu. Pokud bychom se ohlíželi za předchozími zápasy letošního play-off, tak bychom můžeme zjistit, že Tygři na ledě soupeře urvali již tři výhry.

První se zrodila během čtvrtého utkání v Plzni, druhá poté během šestého duelu čtvrtfinálové série. Další a prozatím poslední přišla při stejně očíslovaném duelu semifinále. Co poslední dvě výhry spokojuje? Vždy byly rozhodující, tak tomu může být i teď.



Dominik Lakatoš v ohni!

Celou sezónu naše mužstvo využívalo síly týmu, i přesto se však Dominik Lakatoš dostal na třetí příčku v kanadském bodování během play-off. Na svém kontě už má osm branek a pět asistencí, přičemž naskočil do čtrnácti utkání, což je stále o tři méně než mají první Huml s Vondrkou. V nejlepší desítce ještě figuruje Jakub Valský (5+5), devět bodů má Vladimír Svačina, Branko Radivojevič a Jan Ordoš.

Již nyní je jisté, že oba zápasy budou velkým bojem, stejně jako tomu bylo v Home Credit Aréně. Naše mužstvo čeká náročný úkol, v žádném případě však nereálný. Přijeďte Tygry do Brna podpořit! Budou to potřebovat!



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit